Park Inn Oslo RBG Bar.jpg
Park Inn Oslo RBG Bar.jpg

RBG Bar & Grill på Park Inn Oslo

I oktober 2008 lanserte Rezidor RBG Bar & Grill, en nyhet i et voksende segment for bar og restaurant. Den første RBG Bar & Grill ble åpnet i nyoppussede Park Inn Cardiff City Center. Med åpningen av Park Inn Oslo har Norge også fått en svært moderne utgave av RBG Bar & Grill.

Publisert

Med åpningen av Park Inn Oslo har Norge også fått en svært moderne utgave av RBG Bar & Grill. (Foto: Rezidor)

Den fargerike RBG Bar & Grill med sin sterke tykke logo, moderne og skilt alt designet med en effektfull rødfarge, bygger opp under Park Inn’s fargerike fremtoning.

RBG’s meny og service er designet for å være rask, morsom, enkel, i likhet med Park Inns merkevare.

Les også: Nå åpnes Park Inn Oslo

Heldagsmeny

"

”RBG har utviklet seg fra å være en tradisjonell lunsj og middag konsept, og tilbyr nå en mer allsidig heldagsmeny med mat som er eksepsjonelt preparert, lagd og servert på en slik måte at det ordinære blir ekstraordinært. Det unike og essensielle elementet på hver eneste RBG er en ”state-of-the-art” kullgrill. ”Thrill of the grill” er nøkkelen til hele konseptet. Menyen er tilpasset til både å være enkel og innbydende og RBG sine retter er sunne i likhet med hva dagens kunde både fortjener og krever”, heter det i en pressemelding fra Rezidor Hotel Group.

Varierte retter

RBG tilbyr egne signerte retter fra grillen, inkludert biff, kylling, grillede kongereker, den gourmetburger, inkludert et utvalg av enkle retter, supper, salater og sideretter samt lokale favoritter. I tillegg vil det være et utvalg av desserter.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS