ElectroluxCannes3
ElectroluxCannes3

Electrolux offisiell partner for Cannes-festivalen

Electrolux er offisiell partner for årets filmfestival i Cannes. Årets filmfestival arrangeres fra 11. til 22. mai. Electrolux vil sette sitt preg på filmfestivalen der fashion, mat og livsstilsrelaterte temaer vil stå i fokus. Gjennom partnerskapet skal Electrolux inspirere forbrukerne til å lage Cannes liknende opplevelser i sine egne hjem. Samarbeidet med Cannes-festivalen er en del av selskapets nye markedsføringsstrategi, med fokus på forbrukerdialog.

Publisert

– Vi er oppriktig stolte over denne unike muligheten til å påvirke den magiske atmosfæren som preger Cannes-festivalen og bringe denne inspirasjonskilden tilbake til våre egne forbrukere, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Norge.

Lena Wånemark i Electrolux. (Foto: Electrolux)

Sette sitt preg på festivalen

Electrolux vil sette sitt preg på festivalen gjennom en rekke arrangementer. Selskapet står blant annet bak menyen for både åpningsgallaen og daglige lunsjer under hele festivalen. Selskapets premium våtromsprodukter vil stå til disposisjon for festivalens prominente gjester hvor de kan friske opp og klargjøre sine gallakjoler og festantrekk før man inntar den røde løperen for årets premierefilmer.

Electrolux vil huse en gigantisk paviljong på festivalområdet som skal benyttes til en rekke arrangementer, som gallamiddager, pressekonferanser og lunsjer.

Her vil Electrolux også arrangere den prestisjetunge ”Menu De Cannes”- konkurransen, hvor to finalelag bestående av en internasjonlt anerkjent mesterkokk, stylist og en designer, skal konkurrere om å lage en lunsj utenom det vanlige. Måltidet skal serveres den offisielle Cannes juryen med juryformann Robert de Niro i spissen.

Fra filmfestivalen i Cannes.

Ny markedsføringsstrategi

Samarbeidet med Cannes-festivalen er en del av selskapets nye markedsføringsstrategi, med fokus på forbrukerdialog. Siden det vill være umulig å bringe alle selskapets forbrukere til Cannes, ønsker selskapet heller å bringe Cannes tilbake til sine forbrukere.

Dialogen vil etableres gjennom mange ulike kanaler. Selskapet vil involvere sine brukere gjennom ulike arrangementer som vil finne sted i store deler av Europa, men også interaktivt, gjennom aktiv deltakelse i sosiale medier og brukerdialog gjennom selskapets egne nettsider.

- Vi skal gi våre forbrukere en titt bak kulissene i Cannes, og gjennom dette, inspirere dem til å lage sine egne unike opplevelser hjemme, sier Wånemark.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS