RadissonBluTrysilAlpint

Kåret til Norges ledende skiresort

Radisson Blu Resort Trysil ble kåret til ”Norway’s Leading Ski Resort 2011” under World Travel Awards i Antalya i Tyrkia nylig. – Vi er utrolig stolte og takknemmelige over å vinne denne prisen. Det gir også meg og alle mine kolleger et ekstra løft nå som vi går inn i en spennende vintersesong, sier, Stein-Rudi Austheim, administrerende direktør ved Radisson Blu Resort Trysil.

Publisert

Radisson Blu Resort Trysil er kåret til Norway’s leading Ski Resort under World Travel Awards i Tyrkia.

Rezidor hadde to hotell med i finalerunden, men det ble Radisson Blu Resort Trysil som stakk av med seieren.

Et landemerke

Radisson Blu Resort Trysil har 210 rom og suiter kombinert med konferanselokaler på hele 1250 kvadratmeter. Det gjør hotellet til en yndet arena for arrangementer.

Som et av få fjellresorter tilbyr også Radisson Blu Resort Trysil eget opplevelsesbad med klatrevegg på glass, stort spa og bølgesurfing på hotellets egen flowrider. Hotellet har også egen bowlingbane, fire restauranter og fire barer, heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Åpner Park Inn Mountain Resort

I desember åpner også Park Inn Mountain Resort Trysil (820 moh.), og med utsikt over Trysilfjellet.

Med moderne arkitektur, sportsbutikk, dagligvarebutikk, skiutleie, barer, spa, sauna, trimrom, og basseng både ute og inne får Trysil nok et tilskudd av høy kvalitet i en av Europas mest moderne skiresorter.

Les mer om Park Inn Mountain Resort her

En hederspris

The World Travel Awards ble grunnlagt i 1993 og regnes som den største anerkjennelsen man kan få innen reiselivsindustrien.

– Juryen består av fagfolk fra reiselivsnæringen med representanter fra en hel verden. Deres fokus er på de opplevelsesbaserte kvalitetene bedrifter kan tilby kundene sine, og som konsekvent hever seg over alle forventninger. Det er dermed en stor ære å få en slik hederspris, sier Christian Gartman, Area Vice President Nordic i The Rezidor Hotel Group.

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS