aass_bakside_red-(2).jpg

Først ute med matmerking av øl

Aass bryggeri i Drammen er først ute med matmerking av øl. Med tydelige symboler på emballasje og boks kan kunden selv se hvilken øl som passer de forskjellige matrettene.

Publisert

Aass lanserer ny matmerking på øl.

– Vi ønsker å gjøre det enklere for forbrukeren å velge riktig drikke til maten, forklarer administrerende direktør Terje Aass i Aass Bryggeri.

Direkte på boksen

God ølkultur er svært viktig, og det er mange som er usikre på hva slags øl som passer til middagen de skal ha. Nå har Aass Bryggeri i Drammen bestemt seg for å gjøre noe med dette.

– Vi har alltid hatt et sterkt fokus på god mat- ølkultur her i Drammen, forklarer Terje Aass.

– Ved å trykke tydelige matsymboler direkte på boksen eller flasken, vet kunden med en gang hva slags mat ølen passer best til.

Norsk matkultur

I tillegg til å merke både emballasje og boks med matmerking, kan også kunden se hva som er best serveringstemperatur, samt hva slags glass som egner seg best til de forskjellige øltypene.

– Vi tror at ved å merke ølen på denne måten, vil forbrukerne bli flinkere til å eksperimentere både med mat og drikke, og det er akkurat det vi ønsker å fremme: God norsk matkultur, avslutter Aass.

(pressemelding)

Powered by Labrador CMS