ElectroluxCube4
ElectroluxCube4

Popup-restauranter på toppen av landemerker

To spektakulære og gjennomsiktige pop-up-restauranter vil plutselig dukke opp på en rekke kjente og kjære landemerker over hele Europa. Den kubelignende glasskonstruksjonen heter ”Electrolux Cube” og tilbyr matopplevelser utenom det vanlige, men kun i tre måneder på hvert sted. "Kuben" ble offisielt åpnet i Brussel 1. april. 

Publisert

Electrolux Cube pryder toppen av Arc de Triomphe i Parc du Cinquantenaire i Brussel frem til 3. juli.

Heldige europeere får nå muligheten til å oppleve smak og design i omgivelser som kan ta pusten fra de fleste. To Electrolux ”Pop-up” restauranter konstruert som en glasskube, vil reise på tvers gjennom hele Europa og vil by på eksklusive gourmetopplevelser for inntil 18 gjester av gangen.

De transparente og semitransparente strukturene vil bli sett på toppen av historiske monumenter, bygninger, ved fjellsider og til og med på vannet i land som Belgia, Italia, Russland, Sveits og Sverige, men bare i tre måneder på hvert sted.

Se og last opp de spektakulære bildene her:

– De to Electrolux Cube restaurantene vil tilby våre gjester eksklusive matopplevelser i spektakulære omgivelser. Mens gjestene nyter en bedre lunsj eller middag, får de samtidig muligheten til å oppleve og lære av profesjonelle kjøkkensjefer som selskapet samarbeider med, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Home Products Norge.

"

Slik ser Electrolux for seg kuben på Prekestolen. (Illustrasjon: Electrolux)

Gastronomien i Kubens sentrum

Kjøkkenet vil være plassert i Kubens sentrum som en naturlig og transparent del av restauranten. Fra midten av lokalet vil noen av Europas fremste kokker tilberede mat, og demonstrere sine kulinariske ferdigheter for gjestene.

Kokkene skal være ”løse i snippen” og bidra til å skape en uformell stemning, tilsvarende en hyggelig og uformell hjemmekveld hvor man lager mat sammen med familie og gode venner.

Skreddersyr menyer

– Gjennom Kuben ønsker Electrolux å oppfordre folk til å utforske sine egne kreative ferdigheter og gjenskape tilsvarende opplevelser hjemme hos seg selv, sier Wånemark.Belysning, lyd og innemiljø blir styrt av moderne teknologi for å sikre den rette atmosfæren til hver meny som skal serveres. Kubemenyene blir skreddersydd på hvert sted restauranten ”popper” opp. Slik skal kokkene la seg inspirere av de lokale råvarene og den særegne atmosfæren Kuben er omgitt av. All mat tilberedes på Electrolux produkter med den nyeste og mest innovative kjøkkenteknologi og design– som man også finner på flere topprestauranter rundt om i Europa.

Popper opp både ute og inne

Når gjestene ankommer restauranten vil det 140 kvadratmeter store lokalet stå klart til et spektakulært måltid med blendede utsikt utenom det vanlige. Når maten serveres vil et oppdekket spisebord falle ned fra taket så de 18 gjestene kan ta plass for å innta et minnerikt måltid.

Etter maten vil bordet bli hevet igjen for å gjøre lokalet klart for kveldshygge med drinker og sosial mingling.På utvalgte kvelder vil det avholdes spesielle arrangementer, med et variert innhold innenfor både mote, mat og musikk. Disse arrangementene vil variere fra land til land og skal bidra til å fremheve den spesielle opplevelsen man får ved å besøke Electrolux Cube hvor hen den måtte ”poppe” opp.

Triumfbuen i Brussel

Som kronen på verket vil Electrolux Cube pryde toppen av Arc de Triomphe i Parc du Cinquantenaire i Brussel frem til 3. juli.

Det historiske monumentet er oppført i 1905 i anledning 50-års jubileet for den belgiske uavhengigheten. Electrolux Kubens plassering tilbyr middagsgjestene en ”once in a lifetime”-utsikt over den berømte parken med Brussel skyline i horisonten.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS