Magnus Berglund Scandic handikapamb nett
Magnus Berglund Scandic handikapamb nett

BBC viser Scandics tilgjengelighetsarbeid

Scandics banebrytende arbeid med tilgjengelighetsspørsmål, det vil si hvordan hotellene fungerer for gjester med nedsatt funksjonsevne, får oppmerksomhet fra internasjonale medier.

Publisert

Magnus Berglund er Scandics handikapambassadør. (Foto: Scandic)

Nylig viste BBC World News en reportasje fra den rullestolbundne britiske journalistens Frank Gardners reise i Stockholm. Hotell Scandic Victoria Tower i Kista ble valgt ut for hotellets helhetlige tankegang knyttet til tilgjengelighet.

Rullestolbruker fra BBC

BBC-teamets oppdrag under reportasjereisen var å få rede på hvordan det fungerer å reise med funksjonshindringer i Stockholm. Programmet følger den legendariske BBC-reporteren Frank Gardner som ble skadet under en reportasjereise i Saudi-Arabia, og som har vært bundet til rullestolen siden 2004.

Scandic Victoria Tower, som åpnet i september 2011 ble teamets valg for overnatting i Stockholm.

Scandics handikapambassadør Magnus Berglund medvirker og forteller om Scandics arbeid med tilgjengelighetsspørsmål.

– Et hett tema

– Vi merker tydelig at dette er et hett tema, noe som ikke er overraskende med tanke på at det finnes over 50 millioner mennesker med en eller annen form for funksjonshemning i Europa. Hos oss i Scandic lærer vi opp alle medarbeidere i tilgjengelighet, og innenfor konsernet jobber vi daglig med at hotellene skal være tilgjengelige for alle gjester. Vårt tilgjengelighetsarbeid ser vi som en investering, sier Magnus Berglund, handikapambassadør i Scandic.

Her kan du se innslaget

"
Powered by Labrador CMS