Staalehuset
Staalehuset

Haugesund Storhusholdningsmesse for åttende gang

Haugesund Storhusholdningsmesse arrangeres tirsdag 6. mars. Messen, som er i stadig vekst, arrangeres for åttende året på rad.

Publisert

– Dette er en fagmesse for horecamarkedet som har utviklet seg veldig i løpet av de årene vi har arrangert messen. I år er vi nå kommet opp i nesten 60 utstillere som dekker nesten alt det som trengs til Horeca markedet, vi har med de mest sentrale landsdekkende leverandørene på mat, drikke (med og uten alkohol) og ulike typer utstyr til horecamarkedet, i tillegg har vi med flere mer lokale utstillere, opplyser Frank B. Skare i Staalehuset Haugesund AS.

Bache-Gabrielsen på plass

– Spesielt stolt er vi over at Bache-Gabrielsen Norge har informert oss om at de vil ha med seg Hervé Bache-Gabrielsen. Han kommer til Norge spesielt for å delta på messen i Haugesund, Hervé er fjherde generasjon som leder firmaet, melder Skare, og fortsetter:

– I år har vi bare innen produktområdet alkoholkholdige drikkevarer med oss: Arcus gruppen (Arcus – Vinordia –Symposium), Strag/Gavin, Maxxium Norge, Ekjord, Ringnes, Diageo Norway, Bache Gabrielsen, Robert Prizelius, Torres & Partners Norway, Solera Gruppen (Cuveco, Stenberg & Blom, Engelstad, Eurowine, Multibev og Best Cellars), Bacardi Martini Norge og Moët Hennessy. De besøkende får dermed tilgang til et meget bredt utvalg av leverandører av drikkevarer med alkohol, i tillegg har vi også med Lerum og Tide som leverer drikke uten alkohol.

Lokal oppslutning

Fra den forrige utgaven av Haugesund Storhusholdningsmesse i Staalehuset. (Foto: Privat)

Når det gjelder messen så har den god oppslutning i lokal området som kan defineres som Haugesund, Karmøy, Utsira, Bokn, Tysvær, Vindafjord, Sveio og Etne. Men det er også en god del besøkende fra Bømlo, Stord, Fitjar, Kvinnherad, Odda, Sauda og Suldal.

– Vi har de senere år også fått stadig flere besøkende fra Stavanger og Sandnes, samt Hardanger. I fjor kom det besøkende også så langt sør som fra Flekkefjord. De siste to årene har antall besøkende vært rundt 300, og da er de fleste beslutningstakere eller sentrale fagpersoner i stedene de kommer fra. Tilbakemeldingene fra utstillerne har vært at dette er en meget god messe for de ettersom det er meget høy andel fagpersoner og beslutningstagere som kommer, og fordi det gir et naturlig, opplyser Skare.

Messen pågår fra klokka 16.00 til 21.00 tirsdag 6. mars.

De som har spørsmål rundt messen kan sende mail til post@staalehuset.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS