RoyalVikingNaturallyCool

Oppgradert Stockholm-hotell

159 av de 459 rommene på Radisson Blu Royal Viking i Stockholm er nå renovert og klar for å huse gjester. Christian Lundwall Architects, som har designet de 159 nyrenoverte rommene, har valgt å lage to ulike konseptrom med navnene: New York Mansion og Naturally Cool.

Publisert

Rommet Naturally Cool.

Sistnevnte er innredet i en skandinavisk stil med lyse materialer og farger, mens New York Mansion er mørkere og tøffere i stilen.

– Siden vi får besøk av gjester fra hele verden, tror vi det er en stor fordel å tilby ulike romtyper med forskjellige stiler, slik at alle gjestene blir fornøyde, sier hotellets administrerende direktør, Pia Deep Ground.

Skybar

New York Mansion.

Radisson Blu Royal Viking Hotel har 459 rom fordelt i flere kategorier. Hotellet har innendørs svømmebasseng, jacuzzi og badstue, samt et treningssenter som drives av SATS.

Skybaren er et populært møtested i Stockholm med fantastisk utsikt over byen. For de som ønsker et velsmakende måltid finnes sjømatrestauranten Stockholm Fisk. I tillegg har alle rom tilgang på trådløst internett.

Nye og friske rom

– Etter en lang og mørk vinter føles det veldig bra å starte vårsesongen med å tilby våre gjester nye og friske rom. Nå er vi ikke bare Stockholms mest sentrale hotell, vi kan også tilby byens nyeste rom, sier Ground. Radisson Blu vil også tilby møtedeltagerne det nyskapende møtekonseptet Brain Food.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS