Farsund Resort2 Rica

Farsund Resort i partnerskap med Rica Hotels

Farsund Resort er nå en del av Rica Hotels. Farsund Resort er et nytt kurs-, konferanse- og feriesenter som ligger i Bjørnevåg, like ved Farsund og Lyngdal. ­16. november 2012 trådte avtalen med Rica Hotels i kraft, og den idylliske resorten i Vest-Agder inngår nå som et Rica Partner-hotell.

Publisert

Farsund Resort har inngått samarbeid med Rica Hotels.

Kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson, er begeistret over det nye partnerskapet:

– Farsund Resort passer godt inn i vår profil med å tilby overnatting av høy kvalitet til ferie-, konferanse- og forretningsreisende. Med moderne leiligheter og feriehus med smarte løsninger og en fantastisk beliggenhet ved sjøen, vil Farsund Resort dessuten komplementere vår hotellportefølje på en flott måte, slår Semb-Johansson fast.

Sørlandsk identitet

Farsund Resort er bygget som en sørlandsby med preg av en gammel uthavn. Rett utenfor leilighetene og feriehusene ligger idylliske omgivelser med flotte brygger, strender og den vakre Farsund-skjærgården. Sørlandsk identitet er viktig for Farsund Resort – en identitet som skal videreføres også med kjedesamarbeidet.

– Vi ønsker å kombinere det beste fra to verdener med standardiserte opplevelser der dette er til beste for våre gjester, for eksempel med tanke på en konsistent og høy servicegrad, men samtidig skal våre hoteller også ha særpreg og gi gjester en opplevelse fra region eller område, sier Semb-Johansson.

Det gode vertskapet

Farsund Resort er bygget som en sørlandsby med preg av en gammel uthavn.

Rica Hotels er kjent som «Det Gode Vertskapet», noe direktør ved Farsund Resort, Geir Erik Tønnessen, umiddelbart kjenner seg igjen i.

Han mener de to nye samarbeidspartnerne har helt sammenfallende interesser og filosofi med tanke på gjestens opplevelse og kvalitet. Gjester skal oppleve noe unikt og alltid være i fokus.

– Vi har ønsket å samarbeide med Rica Hotels fordi det er en aktiv, moderne og fremoverlent hotellkjede, sier resortdirektøren.

Lister-regionen i utvikling

Eier og styreleder i Farsund Resort AS, Ole Gunnar Selvaag, gleder seg også til at resorten blir en del av en av Norges ledende hotellkjeder.

– At Rica Hotels inngår dette samarbeidet med oss ser vi på som en bekreftelse på at det produktet vi leverer i dag er av den standard og kvalitet som er nødvendig for å få mange flere til å besøke Farsund Resort og Lister-regionen, sier Selvaag.

Selvaag mener at Rica Hotels’sterke varemerke og gode renommé vil bidra til å øke kjennskapen til Farsund Resort.– Gjennom tilgang til distribusjonskanalene til Rica Hotels forventer vi dessuten en markant økning i alle markedene vi opererer i.

Minnerike ferie- og konferanseopplevelser

Fra Farsund Resort.

Med båtutleie, naturstier, naturvandring, guidede turer, museer og attraksjoner, et unikt fugleliv og mange sjørelaterte aktiviteter inkludert et godt fiske, har Farsund Resort et tilbud for hele familien. Spesielt nederlendere, tyskere og sveitsere har oppdaget den unike naturen, og hele året er Farsund Resort et yndet sted å tilbringe helger og ferier for ferierende fra nabofylket i vest, Rogaland.

Som kurs- og konferansedestinasjon er Kristiansand og Stavanger de to viktigste markedene.

– Vi tilbyr kurs- og konferansefasiliteter i meget vakre og inspirerende omgivelser, med standard, utstyr, service og kvalitet som tilfredsstiller selv den mest erfarne kursarrangør, sier Tønnessen. Farsund Resort har lokaler som passer for møter fra fem til 100 personer.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS