Burgy1
Burgy1

God start for Burgy

Den nystartede restaurantkjeden Burgy har fått en drømmestart. Første uken hadde Burgy 6000 gjester og den spesiallagde hamburgeren fra Nortura er det store trekkplasteret. Norgesgruppen Servicehandel satser stort med Burgy. Målet er å bli landsdekkende og kun etablere seg på steder med høy kundestrøm.

Publisert

Det har vært en vellykket åpning hos Bury i Trondheim. Kundene Tina og Malin setter pris på tilbudet.

– Foreløpig gleder vi over den vellykkede åpningen her på Sirkus i Trondheim, men vi legger ikke skjul på at vi vil bli best på det vi holder på med og at vi har store planer, sier kjededirektør i Burgy, Geir Thomas Fossum.

Burgy i Trondheim ble åpnet i begynnelsen av oktober.

Satser kulinarisk

Målet med Burgy har hele tiden vært å etablere en kjede med rask og velsmakende mat. Sammen med Kulinarisk Akademi og Nortura har Burgy skapt en helt unik hamburger.

– Vi skal ha råvarer med høyere kvalitet enn våre konkurrenter og maten skal være fersk og raskt tilberedt. Hamburgeren skal være vårt varemerke og spesialitet, men vi skal også tilby et bredt utvalg av sandwicher, wraps, salater og et utvalg med desserter, sier Fossum.

Spesiallaget

Nortura Proff er leverandør av samtlige burgere og hvitt kjøtt til Burgy. Dette innebærer en spesiallaget hamburger, en kyllingburger og i tillegg en kyllingfilet som blir brukt i forskjellige retter.

– Vi har jobbet tett med Burgy for å skape den perfekte burgeren, og sammen med Kulinarisk Akademi føler vi at vi har skapt et helt spesielt produkt sier kjedesjef i Nortura Proff, Hans-Petter Halmrast.

"Den perfekte burgeren"

Han er på besøk på den nyetablerte Burgy-spisestedet i Tronheim, og kan konstatere at alt går på skinner.

– Her har vi klart å skape en hamburger som er litt grovere og som har et høyt kjøttinnhold. Krydderblandingen og “finishen” er for øvrig en hemmelighet, sier Halmrast som også slår et slag for kyllingburgeren som også er spesiell for Burgy.

– Det er alltid gøy å jobbe for kunder som ønsker å utvikle noe spesielt med våre råvarer, sier Hans-Petter Halmrast, mens han tar seg en solid bit av det han mener er blitt den perfekte hamburgeren.

Vil komme flere Burgy-restauranter

Når vi besøker det nyåpnede spisestedet en drøy uke etter åpningen møter vi en hyggelig og effektiv betjening. Og det er ikke tilfeldig hvem som står bak disken hos Burgy.

– Vi hadde 536 søkere til 25 stillinger her på restauranten, så her er kunne vi virkelig velge på øverste hylle, sier Geir Thomas Fossum i Burgy.

Kjededirektøren holder kortene tett til brystet når det gjelder utvidelse og flere ansettelser, men røper at de er i kontakt med flere aktører og at det vil komme flere restauranter i løpet av kort tid.

– Vi ser allerede at konseptet fungerer og at Burgy er blitt en møteplass for alle typer mennesker. Her møtes både venninnegjenger, pensjonister og småbarnsfamilier for å ta seg en pause. Dette kommer til å bli stort! sier han.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS