JosteinMedhusogAlexanderBerg

Norske innspill på Equip’Hotel 2012

Førstkommende helg er klart for nok en utgave av Equip’Hotel, en av verdens største messer for hotell og restaurantbransjen. Messen arrangeres i Porte de Versailles messeområde i Paris fra søndag 11. til torsdag 15. november. Jostein Medhus, som er manager for det norske kokkelandslaget som nylig vant sølv i Erfurt, er på plass i Paris.

Publisert

Jostein Medhus (til høyre), som skal foredra under Equip'Hotel, betegnes som en utpreget systematiker og et faglig orakel. Her sammen med Alexander Berg. (Foto: Tom Haga)

Ledende representanter for den internasjonale hotell- og restaurantbransjen samler seg i Paris for å presentere sine visjoner om morgendagens marked, når Equip’Hotel-messen åpner til helga.

Medhus om sine erfaringer

Kjøkkensjefer, arkitekter, designere, fageksperter og ”ambassadører” fra alle kanter av verden, vil dele sine erfaringer på områder som design, catering, hotelldrift, spa, kulinariske trender, investeringer I hoteller, bærekraftig utvikling m.m.

En av dem er Jostein Medhus, som er mat- og drikkefaglig rådgiver ved Kulinarisk Akademi, Han vil dele sine erfaringer som norsk kjøkkensjef på denne konferansen. Medhus betegnes som en utpreget systematiker og et faglig orakel. Han skal bidra under konferansen ”Being a chef in different countries today”

Konferansen ”Hotel & Design”

Norge er også representert med to interiørarkitekter under messen:

Interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar er kjent for sitt lekende og fargerike hotelldesign. Han har arbeidet med en rekke hoteller for Thon Hotels, sist med Thon Hotel EU i Brussel og Thon Hotel Opera i Oslo. Hans filosofi er å bringe komfort, lys og opplevelser inn i hotelldesignet. Ramsøskar er for øvrig President i NIL, Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforbund.

Også interiørdesigner Cathrine Nordhus hos Sias Contract skal dele sine erfaringer. Hun har arbeidet med hotell- og restaurantinteriør de siste fem årene, og blitt særlig kjent for sine funksjonelle og attraktive løsninger, interiør- og designstyling og project management.

1500 utstillere

Equip’Hotel har markert seg som et av hotell- og restaurantnæringens viktigste møtested. Den samler hele 1500 utstillere på et 100 000 kvadratmeter stort utstillingsareal fordelt på fem haller. Om lag en fjerdedel (26 prosent) av utstillerne kommer fra andre land enn Frankrike. 29 land er representert på utstillerlisten.

Sist gang messen ble arrangert, i 2010, besøkte nesten 110 000 mennesker messen.

Produktene som stilles ut, er fordelt på 17 forskjellige aktivitetsområder, som igjen er delt inn i fem hovedsektorer:

Cook & Serve: Borddekking, drikkevarer, kaffemaskiner, kjøkkenutstyr, matvarer, skilt og aksessoarer, engangsartikler.

Conceive and Design: Innredning og ombygging, dekorasjon, belysning og møbler, m.m.

Clean & Maintain: Vaskeri og hygiene.

Welcome & Relax: Sengetøy, bekledning, badeværelser, fitness, velvære og spa.

Manage & Connect: Hotellkjeder og teknologi.

Les mer om Equip’Hotel her

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS