Kvinne-stress
Kvinne-stress

Scandic vil hjelpe stressede nordmenn

En ny undersøkelse viser at 47 prosent av oss angrer på at vi har jobbet for mye, og heller vil bruke mer tid sammen med familie og venner. Og aller helst vil vi reise bort for å koble av. For å hjelpe stressede par, familier og vennegjenger til å komme seg bort fra hverdagen tilbyr derfor Scandic nå spesialtilbud til slitne nordmenn.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Undersøkelsen som YouGov har gjort for Scandic viser at nordmenn har høye ambisjoner for fritiden og familie- og arbeidslivet.

Svarene viser at mange av oss ønsker både en vellykket karriere og mer tid til familie, venner, trening og hobbyer.

– I dag er vi alle tilgjengelige 24-timer i døgnet og det er klart at man trenger å slappe av. Å reise bort gjør det enklere å være seg selv og koble av. Når hotellet tar seg rydding og matlagingen kan du som gjest bare kan nyte, sier salgs- og markedsdirektør Axel Huus i Scandic.

Vil slappe av sammen

Undersøkelsen viser også at kravene vi stiller til fritidsaktiviteter er høye. Middagen med venner skal være kreativ og fantastisk. Hjemmet skal være skinnende rent og menyen overraskende.

– Det er småbarnsforeldre som lengter mest etter mer tid med både familie og venner, mens bare 13 prosent av de spurte sier at de angrer på at de ikke jobber mer. Hele 58 prosent sier at de ønsker å reise bort for være mer sammen med sin bedre halvdel. I en hverdag hvor man har alt unntatt fritid, er det å reise bort det vi aller helst vil, sier Huus.

Spesialtilbud for slitne nordmenn

For å hjelpe stressede par, familier og vennegjenger til å komme seg bort fra hverdagen tilbyr derfor Scandic nå spesialtilbud til slitne nordmenn.

– Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å bytte ut den travle hverdagen med frihelger med god mat og drikke og underholdning. Vi tilbyr show- og konsertpakker på alle våre hoteller, og bestillingen går raskt og greit unna på scandichotels.no, sier Axel Huus.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS