QualityHotelView1
QualityHotelView1

Nytt Quality-hotell på gang i Malmö

En avtale er nå tegnet mellom Quality Hotels og utbygger Annehem Bygg & Projekt AB for å bygge et nytt hotell i bydelen Hyllie i Malmö. I 2015 åpner Quality Hotel View. Hotellet vil få 300 rom og 16 konferanserom.

Publisert

Slik blir Quality Hotel View, som åpnes i Malmö i 2015. (Illustrasjon: Nordic Choice Hotels)

Hyllie har opplevd en ekspansiv utvikling, og mange store selskaper er i ferd med å etablere seg der. Noen av Quality Hotel View nærmeste naboer vil være IKEA og Steen&Strøm. 17. oktober ble tomta innviet.

Region i vekst

– Malmöregionen opplever en vekst vi er nødt til å være med på. Vi har flyttet Øresundsbølgene til land og gjort det om til hotell. Med sine 18 etasjer vil bølgen rage høyt på Hyllie, men den vil ikke falle. Malmö utvikler Hyllie til å bli en fantastisk bydel, og den utviklingen blir Nordic Choice Hotels en del av, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, understreker den strategiske viktigheten av det nye Quality-hotellet.

18 etasjer

– Hotellet vil være i sentrum av det som vil bli en av Malmøs mest levende bydeler. Da vi så denne muligheten måtte vi gripe den. Det er ingen tvil om at Quality Hotel View vil bli en viktig brikke for å gjøre Quality Hotels til Nordens beste kurs- og konferansekjede, uttaler administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Hotellet vil rage med sine 18 etasjer og 15 400 kvadratmeter. Hele toppetasjen vil være en suite med en av Skånes beste utsikter. Konferansesalen vil bli på 554 kvadratmeter, og er fleksibel slik at den kan deles i tre. I tillegg er det fire konferanserom på 52-61 kvadratmeter og elleve grupperom på 20-39 kvadratmeter.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS