KompetanseprisStatholdergaarden2
KompetanseprisStatholdergaarden2

– Opplæring av lærlinger er et samfunnsansvar

Bent Stiansen mener opplæring av lærlinger er et samfunnsansvar. NHO Reiseliv ga i dag Statholdergaarden og Stiansen "Landskonferansens Kompetansepris 2012". Prisen er en anerkjennelse for godt utført arbeid innen rekruttering, utdanning og kompetanseutvikling i reiseliv og matindustrien.

Publisert

Hilde Veum (NHO Reiseliv), Bent Stiansen (Statholdergaarden), Nikolai Astrup Westli (NHO Mat og Landbruk), Eddy Kjær (NHO Reiseliv)

Den ble delt ut etter Bent Stiansens glødende innlegg om sitt arbeid med lærlinger på Landskonferansen i dag, onsdag 25. oktober.

– Det finnes ingen hemmeligheter bak suksessen. Lærlingenes utvikling handler om menneskebygging, interesse og hardt arbeid. Etikk, folkeskikk og motivasjon er avgjørende i Statholdergaardens arbeid hvor læringene får en bøtte med ansvar fra første dag, sier Bent Stiansen.

Kvalitet

Bent Stiansen og Statholdergaarden fikk Landskonferansens Kompetansepris for sitt meget gode arbeid med læringene. (Foto: Bent Stiansens Facebook-side)

Kompetanseprisen er en anerkjennelse for godt utført arbeid innen rekruttering, utdanning og kompetanseutvikling i reiseliv og matindustrien. Statholdergaarden representerer yrkesstolthet og kvalitet i restaurant og matbransjen og kan vise til årelang opplæring av lærlinger i et positivt og utviklende arbeidsmiljø.

Slipper de unge til

I dag har Statholdergaarden om lag 40 ansatte og 15 lærlinger. En av restaurantens tidligere lærlinger sier at lærlingene er en stor del av denne bedriften og de får all den støtte de kan tenke seg. Dette er drømmestedet for enhver kokkelærling med ambisjoner.

– Å drive restaurant handler ikke alltid om høyest profitt, men å la ungdommen utforske egne ferdigheter og råvarer i den virkelige verden av kunder, sier Bent Stiansen.

”Takk til alle ansatte på Statholdergaarden som gjør dette mulig. Sammen gjør vi hverandre unike. Dere er best:) Hilsen en ydmyk sjef”, skriver Bent Stiansen på sin Facebook-side.

Landskonferansen er et samarbeid mellom NHO Reiseliv, NHO Mat og Drikke, NHO Mat og Landbruk og Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS