ScandicKlassiker
ScandicKlassiker

Scandic med fire klassiske retter

Scandic lanserer fire klassiske matretter som en del av en større profilendring av hotellkjeden. Scandics Klassikere skal serveres på alle Scandics restauranter i Norden.

Publisert

Burger & Fries, en av fire klassikere på Scandic.

Moderne matretter er vel og bra, men det er lite som slår følelsen av en vellaget klassiker. Derfor har Scandic videreutviklet fire populære retter og samlet dem som Scandics Klassikere.

Samme smak over alt

Tanken er at gjestene skal kunne nyte samme gode smak uansett hvilket nordisk Scandic-hotell de besøker. Scandics Klassikere består av cæsarsalat, hamburger, biff Café de Paris og en sjokoladetrifle.

– Scandics Klassikere er den første delen av vårt arbeid med forandre, utvikle og legge til produkter og konsepter som gjør Scandic tydeligere og enda bedre likt som varemerke og hotellkjede. Vi vil at gjestene skal kjenne seg igjen på alle våre hoteller, og oppleve av vi virkelig er omtenksomme og kreative i alt vi tilbyr, sier konsernsjef Anders Ehrling i Scandic.

Populær mat som gir mye for pengene

De fire rettene i Scandics Klassikere har blitt valgt ut etter følgende kriterier: rettene må være populære, de må passe i alle nordiske land, gi gjestene mye for pengene og være laget med omsorg og servert på en kreativ måte.

– Dyktige kokker, høye krav til råvarer, mange tilvalg og en pris som er vanskelig å slå skal gjøre at disse rettene vil være med å gjøre Scandic til et av Nordens best likte og respekterte varemerker, sier konsernsjef Anders Ehrling i Scandic.

Scandics Klassikere består av:

Biff Café de Paris – Grillet ytrefilet med langtidsbakte cherrytomater og Café de Paris smør. Serveres med smørristede poteter med ruccola og havsalt. Tilvalg; liten cæsarsalat, wasabimais, grønne bønner, bearnaise, pepper- eller rødvinssaus.

Burger & Fries - Black Angus-burger med nybakt, økologisk foccacia og en unik dressing som vi har klassifisert som ”top secret”! Tilvalg; ost, bacon, løkringer, jalapeños.

Cæsarsalat - Romanosalat med økologiske brødkrutonger og friskhøvlet parmesan. Vendt i vår egen Cæsardressing.Tilvalg; kylling, reker, bacon.

Sjokoladetrifle – en lekker dessert som består av lys og luftig sjokolademousse, hvit mascarponemousse, marengs, biscotti, jordbær og banan.

Skal tydeliggjøre Scandics profil

Scandics visjon om å bli ”en av de best likte og mest respekterte varemerkene i Norden” gjør at hotellkjeden satsert på å bli tydeligere for både gjester og samarbeidspartnere. Først ut er restaurantene hvor Scandic Klassikere nå lanserers. Det neste steget er å videreutvikle Scandics mobile webside og etter det vil flere nye konsepter følge.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS