Kokkelandslaget2012FotoTomHaga

Skal forsvare OL-gullet

Det går slag i slag med kokkekonkurranser og prisutdelinger om dagen. Nå er det dags for Det Norske Kokkelandslaget, som etter lang og iherdig trening skal forsvare gullet i Culinary Olympics 2012 i Erfurt fra lørdag 6. til onsdag 10. oktober.

Publisert

Det Norske Kokkelandslaget som skal konkurrere i OL i Erfurt. (Foto: Tom Haga)

Sist gang var det Sven Erik Renaa som ledet det norske laget til gull. Denne gangen er det Jostein Medhus (37) sin oppgave å lede laget til en god plassering.

Les også: Norge tok OL-gull i 2008

Nå er laget på vei til Tyskland.

" Les også: Thomas Johansen Borgan vant NM i kokkekunst 2012

"

Jostein Medhus er lagleder for landslaget som skal konkurrere i Tyskland. (Foto: Morten Holt)

Fin blanding

– Jeg er veldig fornøyd dem jeg har fått med på laget. Det er et veldig komplett lag – en fin blanding av unge kokker, og noen som har vært med før. Jeg både håper og tror at det er et lag som vil gi oss veldig mye, sier manager Jostein Medhus på NKLs hjemmeside.

Laget har i lengre tid hatt jevnlige treningssamlinger i helgene på Sørumsand videregående skole, men nå er laget godt i gang med forberedelsene i Tyskland.

Det Norske Kokkelandslaget 2012

Det norske laget består av:

Jostein Medhus – manager

Espen Aunaas - kokk

Jan Robin Ektvedt - kokk

Alexander Berg - kokk

Miriam Østvik Jenssen - kokk

Halvar Ellingsen - kokk

Morten Sjøvik - kokk

Christopher Davidsen - kokk

Morten Rathe - kokk

Arnt Skjerve - kokk

Karl Erik Pallesen – kokk

Elise Liland – kokk

Adam S. Bjerck – kokk

Annemari Erlbeck - Konditor

Commiser for det norske laget i Erfurt er Eirik Thomsen, Mads André Hansen og Eline Gulbrandsen

Les mer om hver enkelt av de norske deltakerne på kokkelandslaget her

Juniorlandslaget også til Erfurt

Disse er med på norske juniorkokkelandslaget som også som skal delta i erfurt.

Geir Magnus Svae (Manager)

Kim-Håvard Larsen (kaptein)

Øyvind B. Dalelv

Kristin Skogen

Christer Rødseth

Ozin Hassan

Mary-Ann Skjeie

Mads Ueland

Mario Prinz

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS