ClarionHotelBergenAirport1

Stor oppgradering av Clarion Hotel Bergen Airport

Nordic Choice Hotels og Petter A. Stordalen satser videre i Bergen. Nå utvides Clarion Hotel Bergen Airport med 100 nye rom og utvidet konferanseareal for om lag 180 millioner kroner. Stordalen lover premie til førstemann som besøker hotellet etter utvidelsen.

Publisert

Nå utvides Clarion Hotel Bergen Airport med 100 nye rom og utvidet konferanseareal for om lag 180 millioner kroner.

– Både kapasiteten på flyplassen og flyplasshotellet er sprengt, og en utvidelse er nødvendig for å kunne gi plass til alle som ønsker å bo og møtes på flyplassen, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som står bak Clarion kjeden.

Åpnet i 2007

Clarion Hotel Bergen Airport ble åpnet i 2007. Nå utvider hotellet fra 200 til 300 rom, og konferansekapasiteten fra 1200 til 1700 personer. Årsaken er stor pågang og forventet vekst, blant annet som følge av utvidelsen av Bergen Lufthavn Flesland.

Når den nye terminalen står ferdig om to år, har flyplassen kapasitet til å ta i mot 7,5 millioner reisende i året. I tillegg yrer det lokal næringslivet. Blant annet skal Odfjell Drilling bygge nytt hovedkontor på Kokstad, like ved Flesland.

– Vil ha magiske møter

– Vi er meget fornøyde med samarbeidet med Nordic Choice Hotels. Clarion Hotel Bergen Airport er kanskje Norges fineste flyplasshotell, sier daglig leder i Flesland Eiendom, Alf Sognefest.

Det er ikke bare romkapasiteten som øker. Med utvidelsen vil Bergen få nytt konferansesenter, noe hotelldirektør Sølvi Solmunde er fornøyd med. Største konferansesal blir på ca 800 kvadratmeter. Det vil bli konferansekapasitet for 1700 mennesker.

– Møtetrenden med å stirre inn i et webkamera er forbi. Folk vil oppleve magiske møter. Derfor er vi helt sikre på at denne utvidelsen er helt riktig, sier Solmunde. Hotellet vil også få en splitter ny restaurant, bar og utvidet treningssenter.

– Bergens åttende fjell!

– Vi fornyer og utvider. I Nordic Choice kaller vi det for Bergens åttende fjell! Derfor vil den første som går over alle fjellene, inkludert Clarion Hotel Bergen Airport, få et diplom og gratis middag av oss, sier Stordalen.

Nordic Choice Hotels har fem hoteller i Bergen. Tidligere i år ble det klart at kapasiteten utvides på Quality Hotel Edvard Grieg. Nå står Clarion Hotel Bergen Airport for tur. Nye Clarion Hotel Bergen Airport står ferdig 2014.

Les også: Stordalen hedrer sine egne

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS