First Hotel Kungsbron Hotel Stockholm
First Hotel Kungsbron Hotel Stockholm

First Hotels vokser ytterligere i Sverige

First Hotels fortsetter veksten, og signerer sitt andre Stockholm-hotell i år. Kungsbron Hotel blir nå til First Hotel Kungsbron.

Publisert

Kungsbron Hotel i Stockholm sentrum blir nå et First-hotell.

Hotellet har svært sentral beliggenhet i Stockholm sentrum, like ved Arlanda Express og T-Centralen. Hotellet har 151 rom, konferansefasiliteter, og åpnet dørene for første gang i 2010.

Administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

– First Hotel Kungsbron er vår andre nysignering i Stockholm hittil i år. Det betyr at vi har økt vår kapasitet i byen med til sammen 271 rom, og med 366 når First Hotel Fridhemsplan står ferdig utbygget om et snaut år, forteller administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Fem hoteller i Stockholm

Iberegnet First Hotel Kungsbron, har First Hotels nå fem hoteller i Stockholm.

– Vi er trofaste mot vår strategi om å vokse i de sentrale byene i Skandinavia og dette er vår femte signering hittil i år. I tillegg vil vi heve standarden på flere av hotellene våre ytterligere og en rekke renoveringsprosjekter står for døren, sier Ingdal.

Skandinavisk stil

Fra et av rommene på First Hotel Kungsbron.

Samtlige av rommene til First Hotel Kungsbron er innredet i skandinavisk stil med designmøbler fra den eksklusive produsenten G.A.D., mens sovekomforten er sikret gjennom Jensen Senger.

Nye kundegrupper

Savvas Constantinidis, som eier hoteller, er svært fornøyd med de mulighetene som byr seg ved å bli en del av First Hotels.

– Medlemsskapet i First Hotels gir oss tilgang til nye kundegrupper og langt bedre distribusjonsplattform. Vi ser fram til å bli en del av First Hotels og gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkomne til First Hotel Kungsbron, sier Constantinidis.

Neste for tur er First Hotel Grand Falun hvor totalrenovering påbegynnes i disse dager. Det kan du lese mer om her.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS