Grand Hotel Wedgewood

Grand Hotel skal samarbeide med Wedgwood

Porselensleverandøren Wedgwood blir leverandør til restaurant Palmen på Grand Hotel i Oslo, og skal bidra til å forsterke deres Afternoon Tea-konsept ytterligere. Hotellet lanserte nylig et Afternoon Tea-konsept, som nå får selskap av porselen fra Wedgwood.

Publisert

Dette er starten på et samarbeid for to aktører som har mye til felles rundt sine merkevarer. De begge har historiske røtter langt tilbake i tid, og fellesnevner for dem begge er en fornem smak av kvalitet og luksus, heter det i en pressemelding.

Mer enn et lite måltid

– Afternoon Tea er mer enn bare et lite måltid. Det er en liten pause i en hektisk hverdag som oser av storslagenhet. Da vi skulle fornye vårt Afternoon Tea konsept, tenkte vi straks på Wedgwood som en mulig samarbeidspartner, sier Paula Lundberg, restaurantsjef i Palmen på Grand Hotel.

Det viste seg at også Wedgwood hadde planer om en nylansering da de i disse dager lanserer en helt egen tekolleksjon.

– Wedgewood har et stort utvalg serviser, også til te. Det nylanserte teserviset Daisy er med sine rike farger og spennende mønstre skapt for Palmen. Det var med andre ord et svært heldig sammentreff at Palmen tok kontakt før vår lansering, sier Mari Aarhus Thrane, agent for Wedgwood i Norge.

En balanse mellom det klassiske og moderne

Grand Hotel i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Grand Hotel lanserte deres nye Afternoon Tea konsept i forbindelse med at Palmen gjenåpnet med nytt interiør, konsept og design våren 2013. Konseptet er blitt tatt godt i mot, og Afternoon Tea serveres til stor glede for Oslos befolkning og hotellets gjester. Grand har valgt å ha sin helt egen form på det opprinnelige britiske fenomenet. Formen med søte og salte biter er beholdt, men smaken er erstattet av nordiske ingredienser som nordiske bær og reinsdyr fremfor tropiske frukter og serranoskinke.

Sofistikert Daisy

En stor del av Afternoon Tea opplevelsen er presentasjonen. Daisyserviset fra Wedgwood er med på å løfte hele opplevelsen med sitt benporselen som er håndmalt med gull. Serviset tåler hotellbruk, hvilket også innebærer at serviset tåler oppvaskmaskin og hyppig bruk.

Både Grand Hotel og Wedgwood er svært begeistret for samarbeidet, og det er mye som tyder på at dette bare er begynnelsen på et langt og godt vennskap. Allerede nå har Palmen fått spesialdesignet et etasjefat, som kun er ment for Grand Hotel og Palmen.

Første gang i Norge

– Det er første gangen i Norge at Wedgwood går i samarbeid med en ekstern samarbeidspartner og lager noe helt eget og unikt som går utenfor sortimentet. Det vitner om tillitt og et helt spesielt forhold som vi har store forventninger til. Wedgewood har mye til felles med Grand Hotel og Palmen, og vi ble henrykt da vi ble kjent med at Palmen ønsket å ha vårt servise. Palmen og Daisy er som skapt for hverandre, sier Thraane.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS