FDV-konferanse 2015

Planlegger FDV 2015

Styrings­gruppen for konfe­ransen FDV 2015 hadde arbeids­møte i juli. Konferansen og messe er lagt til Color Lines skip til Kiel 2. til 4.juni neste år, og arrangeres av NHO Service, Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE), Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) og Norsk Kommunal­teknisk Forening (NKF).

Publisert

Fra møtet i styrings¬gruppen i juli. På første rad fra venstre Elisabeth Leikanger (NKF), Hanne Rud (NFSR) og Hans Petter Grette (RELE). Bak ser vi Anne Jensen (NHO Service). (Foto: Baard Fiksdal, NHO Service)

Konferansen tar sikte på å samle over 500 deltagere fra de nevnte medlems­organisasjonene og andre som er interessert i fag­området.

Planlegger innhold

Arrangørene er nå i gang med arbeidet med å utvikle et spennende innhold for konferansen. Dagens planleggings­møte diskuterte et mulig innhold bak følgende stikkord:

* Hvor går Norge: hvordan bransjene og markeder utvikler seg

* Riktige premisser for en sunn konkurranse

* Hvordan ivareta det faglige i anskaffelses­fasen

* LCC, Livssyklus­kostnader for bygg

* Arkitektur – renhold og drift

Samles for første gang

– For første gang vil privat og offentlig sektor gå sammen om en FDV-konferanse som tar sikte på bransje­utvikling og felles løft, sier Anne Jensen, vise­admini­strerende direktør i NHO Service.

– I arbeidet frem mot konferansen har vi fått til en god og felles arbeids­ånd med gjensidig respekt, tilføyer hun.

Les mer på NHOservice.no

"
Powered by Labrador CMS