Børr Rognlien Svein Arild Steen Mevold Scandic NIF

Idrettsforbundet valgte Scandic

Norges Idrettsforbund har signert en samarbeidsavtale med Scandic Hotels, som er verdt flere millioner kroner. Avtalen gjør Scandic til Idrettsforbundets nyeste hovedsamarbeidspartner. Avtalen trer i kraft 1. januat 2015.

Publisert

Idrettspresident Børre Rognlien (til venstre) og administrerende direktør i Scandic Norge Svein Arild Steen-Mevold.

– Vi ønsker å samarbeide tettere med idretts-Norge både på toppnivå og på breddenivå. Vi, som de fleste nordmenn, setter pris på at norske toppidrettsutøvere tar gull etter gull, men grunnlaget for toppidrettsutøvernes resultater starter innenfor breddeidretten. Derfor gleder vi oss til å tilby overnatting for så vel toppidrettsutøverne som for «grasrota» representert ved idrettslag og foreninger over hele landet, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Hovedsamarbeidspartner

Avtalen trer i kraft 1. januar 2015 og strekker seg over fire år. Det synes idrettspresident Børre Rognlien i Norges Idrettsforbund er svært gledelig.

– Vi i Norges Idrettsforbund, den Olympiske og Paralympiske komité er meget stolte av å få Scandic som hovedleverandør på hotell- og konferansetjenester i Norge, sier Rognlien.

– Avtalen med Scandic betyr mye for norsk idrett. Avtalen vil sørge for at ansatte og tillitsvalgte i NIF, særforbund, idrettskretser, idrettsråd og idrettslag som er tilsluttet NIF får idrettspriser og andre gunstige vilkår når de skal ha overnattinger i forbindelse med mesterskap og trenings- og idrettssamlinger, legger Rognlien til.

Mange relasjoner

Samarbeidet med Idrettsforbundet inkluderer også Norges Olympiske Komité, Norges Paralympiske Komité og Olympiatoppen. Steen-Mevold forteller at det finnes flere forbindelser mellom Scandic og Idrettsforbundet.

– Det er naturligvis gledelig for oss å være vertskap for både toppidrettsutøvere og personer tilknyttet norsk idrett. Samtidig har vi stort fokus på tilgjengelighet på alle våre hoteller, et fokus som vi helt klart deler med Idrettsforbundet, sier han.

Scandic kjøpte Rica Hotels i vinter, og omprofileringsprosessen er i gang. Dette innebærer økt treningsfokus og Scandic holder på å installere gym på nesten alle de nye hotellene.

– Olympiatoppen sitter på en unik kompetanse innenfor prestasjonskultur og ernæring, og den kompetansen skal vi benytte oss av i utviklingen av blant annet treningsprogrammer og treningsråd for våre gjester, sier Steen-Mevold.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS