Joachim Høgefjord HTL Hotels
Joachim Høgefjord HTL Hotels

HTL med nytt hotell i Stockholm

HTL Hotels etablerer sitt andre hotell i Stockholm. I mai 2014 åpnet HTL sitt aller første hotell på Kungsgatan sentralt i byen, deretter er to hoteller åpnet i Oslo (HTL Grensen og HTL Karl Johan). I september åpnes kjedens fjerde hotell, HTL Upplandsgatan, i den svenske hovedstaden.

Publisert

Administrerende direktør for HTL Hotels, Joachim Högefjord. (Foto: Morten Holt)

– Etter å ha opplevd en ekspansiv fase siden åpningen av HTL Kungsgatan og deretter med ytterligere to hoteller i Oslo, er vi stolte over å kunne meddele at HTL Upplandsgatan skal åpnes i september, sier administrerende direktør for HTL Hotels, Joachim Högefjord i en pressemelding.

Målet er å åpne 20 HTL-hoteller i Norden i løpet av fem år.

Les også: I dag åpner HTL Hotels i Norge (publisert januar 2015)

Prisbelønnet hotellkjede

"

HTL Hotels ble etablert med tanke på den fremtidige hotellgenerasjonen – et moderne, enkelt og tilgjengelig hotell.

Les mer på HTL Hotels i en tidligere publisert artikkel her (publisert juni 2014)

Kjeden har i løpet av kort tid fått flere utmerkelser for sin innovasjon; som blant annet inkluderer Tripadvisor Certificate of Excellence, Tripadvisor Travelers Choice Award for Hotels 2015, samt Digital Price of the Year på Grand Travel Award 2015, som belønnet kjedens digitale konsept.

Utover dette har HTL også blitt omtalt på Brand Us Social’s digitale konferanse i London, der man diskuterte framtidens reiser med verdensledende varemerker som Google og Facebook.

Det innovative digitale hotellkonseptet har også blitt lagt merke til og omtalt i blant annet The Guardian, og Time Out har rangert HTL Kungsgatan som ett av de beste hotellene i Stockholm.

Eget varemerke

"

HTL Hotels er et eget selvstendig hotellselskap og eget varemerke, men HTL Hotels inngår i Scandic Hotels-konsernet, som igjen eies av EQT (84 %) og Accent (16 %).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS