Hageseter
Hageseter

Hageseter Turisthytte på Hjerkinn selges

Hageseter Turisthytte skal selges. Turisthytta ligger på Hjerkinn i Dovre kommune, en snau kilometer fra E6. For mange er turisthytta et utgangspunkt eller et avslutningsmål for fjellturister som vandrer i Rondane.

Publisert

Hageseter på Hjerkinn.

Hageseter var opprinnelig en seter som startet med å ta imot familier som ønsket å bo på landet om sommeren.

Fra en forsiktig begynnelse har bedriften utviklet seg til å bli et moderne turistsenter med 12 høystandardhytter, campingplass, nytt serviceanlegg, hovedhus med kafé og resepsjon, peisestue, fem rom og bolig for vertskapet.

Fire generasjoner

Printscreen: Mapsgoogle

– Stedet har mange faste gjester som trives godt i en setergrend med dyr, flott natur, gode jakt og fiskemuligheter, hjemmelaget mat og et glass vin etter turen på fjellet.

– Vår familie har eid Hageseter Turisthytte i fire generasjoner, og vi har etter samråd i den nærmeste familien besluttet oss for å selge. Årsaken er at vi ønsker en ny livsstil gjennom å skifte karriere og bo på Dombås hele året, sier Ole Fredrik Hage i en pressemelding.

Moskus på besøk

– Det skjer også spennende ting på Hageseter. Vi får av og til besøk av moskusen på gårdsplassen, sier Hage.

– Vi har investert mye tid og krefter i bedriften. Vi har hele tiden fornyet oss og oppgradert anlegget. I 2012 ble det investert tre millioner kroner i nytt servicebygg, og vi har god lønnsomhet. Forholdene ligger derfor godt til rette for nye eiere, gjerne et vertskap, som kan utvikle Hageseter videre til beste for vår gjester, sier Ole Fredrik Hage.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS