The Winery Hotel Stockholm (3)
The Winery Hotel Stockholm (3)

Åpner vinhotell i Sverige

I januar 2016 åpner The Winery Hotel, et konsepthotell med 184 hotellrom og en egen vinproduksjon av om lag 10 000 flasker. Hotellet eies av hotellfamiliene Söder og Östlundh, samt familien Ruhne, som også eier vingården Terreno i Toscana i Italia. Hotellet blir en del av Best Westerns softbrand BW Premier Collection.

Publisert

Slik blir The Winery Hotel, som åpnes i Stockholm i begynnelsen av 2016.

The Winery Hotel ligger ved Järva Krog et steinkast fra Brunnsviken og Hagaparken nordøst for Stockholm.

– Egnet for BW Premier Collection

–  Nye The Winery Hotel i Stockholm vil passe helt perfekt inn i Best Westerns nye softbrand BW Premier Collection, sier sjefen for Best Western i Skandinavia, Johan Kukacka. (Foto: Morten Holt)

– Med sin høye standard og sitt unike konsept passer The Winery Hotel perfekt som et BW Premier Collection-hotell, sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia, og fortsetter:

Fra lobbyen.

– Jeg ser med spenning fram til det ferdige resultatet, jeg tror dette kommer til å bli en suksess,

Vinopplevelser

På hotellet kan gjestene forvente seg vinopplevelser utover det vanlige. I tillegg til egen vin og vinimport fra de mest fornemme vinhusene, vil det bli arrangert vinsmakinger, vinmesser, kurs og omvisningsturer i vinfabrikken.

Hotellet vil ha en møte- og konferanseavdeling for opp til 170 deltakere samt en delikatessebutikk der gjestene kan kjøpe med hjem de samme råvarene som kokkene i restauranten benytter.

Druer fra Toscana

Vinfabrikken, med stålsisterner og eikefat, vil være det første gjestene ser når de kommer inn i lobbyen – og hit transporteres 10 tonn druer fra Toscana hvert år. Hotellets arkitektur med mursteinskledde vegger og store industrivinduer skal framstå som en stor mathall, og innredningen skal gi en stemning av en gammel vinfabrikk med moderne design. Inspirasjon er hentet fra Brooklyn og Toscana.

– Med BW Premier Collection får vi ta del i Best Westerns distribusjonskanaler, og vi vil kunne tilby våre gjester et sterkt lojalitetsprogram i Best Western Rewards. Samtidig trenger vi ikke å kompromisse med vårt eget varemerke, noe som er veldig viktig for oss sier Marcus Östlundh, administrerende direktør og deleier i The Winery Hotel, i en pressemelding.

Les også: Abba-hotell blir BW Premier Collection-hotell (publisert mars 2015)

BW Premier Collection

Best Westerns softbrand BW Premier Collection hoteller tilbyr et hotellopphold som er minst 4-stjerners, det er høyt rangert på TripAdvisor og sentralt beliggende i en storby, et førsteklasses resorthotell eller en annen type unikt produkt. BW Premier Collection-hoteller kommer til å være bookbare via Best Westernsreservasjonskanaler, og medlemmer i Best Western Rewards får også bonuspoeng på disse hotellene.

Les også: Verdens første BW Premier Collection-hotell (publisert desember 2014)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS