Nå kommer Obama til dette norske hotellet

Barack Obama er det store trekkplasteret når «Oslo Business Forum» arrangerer konferansen «The Future of Technology and Sustainability» på X Meeting Point denne uka.

Publisert
Illustrasjon: Colourbox.com
Illustrasjon: Colourbox.com

Onsdag 26.september møtes ledere fra hele Nord-Europa for å diskutere fremtidens teknologi og bærekraft. Daglig leder og gründer i Oslo Business Forum, Christoffer Omberg, forklarer at konferansens store høydepunkt, er den tidligere amerikanske presidenten, Barack Obama.

Hotelldirektør Ellen Arnstad sammen med med Christoffer Omberg. (Foto: Moxy)
Hotelldirektør Ellen Arnstad sammen med med Christoffer Omberg. (Foto: Moxy)

Mest mulig verdi for deltakerne

– Vi jobber kontinuerlig for å skape mest mulig verdi for våre deltakere. President Obama utfyller programmet strålende med tanke på at han ledet USA i en periode verden har gjennomgått en digital transformasjon, sier Omberg i en pressemelding.

Sist gang Obama var i Norge, bodde han på Grand Hotel by Scandic i Oslo.

«Oslo Business Forum bygger opp et stort opplevelsessenter der man kan prøve ut ny teknologi, i tillegg til mindre scener, diskusjonsgrupper og møtebooking med andre deltakere. De forteller at X Meeting Point er en egnet arena for dette», heter det i en pressemelding.

– De har store rom i alle fasonger og størrelser, noe som gir store muligheter. Alt ligger til rette for å arrangere en konferanse i verdensklasse. I tillegg har X Meeting Point folkene som passer deres visjon. De tenker nytt og annerledes. Mulighetene er enorme, og det å legge arrangementet til akkurat X Meeting Point vil ha en stor effekt. Det gir oss muligheten til å få «Oslo Business Forum» til neste nivå, sier Omberg.

Disse er med

President Obama inngår i programmet sammen med internasjonalt anerkjente foredragsholder som MIT-professor Andrew McAfee; Programleder i CNN, Richard Quest og Oxford-foreleser Dr. Chris Kutarna. I tillegg til de internasjonale foredragsholderne, kommer også norske næringslivspersonligheter til å stå på scenen. NHH-forskere Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pederesen, Tech-ekspert Silvija Seres og Nordeas Thina Saltvedt står også på programmet, står det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

X Meeting Point

Moxy Oslo X, som er Norges første Marriott-hotell, har 276 rom.

Et kompakt konferansesenter med 32 møte- og konferanserom.

Et nytt restaurant-konsept, Gård Nordic Kitchen, med plass til 350 gjester.

Messe- og eventhaller på til sammen 14 000 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS