Svein Jæger Hansen og Det Norske Brenneri lanserer den femte årgangen av «Jul på Helgeland».
Svein Jæger Hansen og Det Norske Brenneri lanserer den femte årgangen av «Jul på Helgeland».

Femte årgangen med «Jul på Helgeland»

Akevitten «Jul på Helgeland» lanseres for femte gang, denne gangen med bronsefarget etikett.

Akevitten «Jul på Helgeland» lanseres for femte gang, denne gangen med bronsefarget etikett.
Akevitten «Jul på Helgeland» lanseres for femte gang, denne gangen med bronsefarget etikett.

– Etter stor suksess med Villmarksakevitt, gjennomførte Det Norske Brenneri i Grimstad mitt ønske om å lage en juleakevitt med urter fra hele Nordland. Dette var for å gi alle som er glad i akevitt med smak av alle de herlige urtene som vokser i Nord-Norge. I år lanseres altså den femte årgangen av denne lokale akevitten, forteller Svein Jæger Hansen.

Kjøkkensjef på Meyergården i 25 år!

Noen av Svein Jæger Hansens mest kjente produkter: Jæger Hansens Villmarksgin, 
Jæger Hansens Jul på Helgeland og Jæger Hansens Villmarksakevitt. Sistnevnte er den aller største i volum, og har på ni år blitt en av Norges aller største lokalakevitter. Foto: Privat
Noen av Svein Jæger Hansens mest kjente produkter: Jæger Hansens Villmarksgin, Jæger Hansens Jul på Helgeland og Jæger Hansens Villmarksakevitt. Sistnevnte er den aller største i volum, og har på ni år blitt en av Norges aller største lokalakevitter. Foto: Privat

Svein Jæger Hansen, som har vært kjøkkensjef på Scandic Meyergården i Mo i Rana siden 2000 (!), ligger ikke på latsiden. I tillegg til å styre kjøkkenet på det ærverdige hotellet, har han med årene også lansert en rekke produkter, som blant annet brød, kaffe, vin, gin og akevitt.

I tillegg er han muligens den nordnorske kokken som har stått aller først i køen for å promotere nordnorske produkter.

Han er også delaktig på Naturkanal1, der blant annet jakt står sentralt.

Her kan du lese mange saker om Svein Jæger Hansen og hans lanseringer

Jul på Helgeland akevitt

Varenr.: 13748902 (Vinmonopolet, bestillingsutvalg)

Metode: Lagret på olorososherry- og madeirafat

Smaksnotat: Karve, sort pepper, stjerneanis og hint av muskat. Fyldig med vanilje og madeira.

Farge: Kobber.

Alkohol: 40 %.

Pris: 430 kroner (Vinmonopolet)

Volum: 50 cl

Produsent: Det Norske Brenneri/Svein Jæger Hansen

Transportør: Skanlog

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS