Merkevaresjef for Heineken i Hansa Borg, Henriette Berland. (Foto: Hansa Borg)

Satser alkoholfritt med Heineken 0.0

Hansa Borg satser alkoholfritt med Heineken 0.0 Det alkoholfrie segmentet vokser. Heineken 0.0 blir et nytt satsningsområde for Heineken og Hansa Borg i 2021.

I løpet av de siste tre årene har klasse A vokst med 23 prosent, mens det alkoholfrie premiumsegmentet har vokst med hele 81 prosent.

– Vi har tro på at premiumsegmentet vil fortsette å vokse og bidra til å rekruttere flere forbrukere til klasse A-segmentet. Heineken, som er Norges ledende premium merkevare i Norge, skal bygge kategorien og ta andeler i tiden fremover, sier merkevaresjef for Heineken i Hansa Borg, Henriette Berland.

Også på boks

I årets første lanseringsvindu kommer Hansa Borg også med Heineken 0.0 på boks – i tillegg til flaskevarianten.

Heineken blir det første store internasjonale merket med alkoholfritt øl på boks, og vil øke tilbudet i det voksende alkoholfrie segmentet. Boksen åpner for flere brukssituasjoner og vil bidra til prøving og kategorivekst.

Lanseres verden over

Heineken 0.0 har oppnådd gode resultater på verdensbasis, og er allerede lansert i 69 markeder, med planer om å lanseres i ytterligere 22 land i 2021. Heineken har en strategi om at alle steder som selger Heineken Original også skal selge Heineken 0.0. Med det har de en ambisjon om å nå én milliard liter solgt innen 2025. Dette er en del av Heinekens strategi for å fremme en ansvarlig drikkekultur – et mål som også underbygger Hansa Borgs bærekraftsmål om å øke antall alkoholfrie produkter i sin portefølje.

I år kommer vi til å ha fullt søkelys på Heineken 0.0. Vi har lenge hatt stor etterspørsel i utelivskanalen, og nå lanseres endelig Heineken 0.0 på flaske i uteliv. Dette vil gi kundene mulighet til å drikke alkoholfritt av høy kvalitet, uten å skille seg ut, sier Berland.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS