Ambiente fortsetter å vokse. Messen har vært utsolgt i flere måneder.

Ambiente 2024: Servering og HoReCa vokser videre

Etter to års opphold grunnet pandemien var Ambiente og World-messene tilbake igjen i Frankfurt i januar tidligere i år. Foran 2024-utgaven på nyåret ser messen ser sterkere ut enn noen gang. Den har vært utsolgt i flere måneder med ventelister for utstillere.

Publisert

Norske utstillere på Ambiente i år er Røros Tweed, Sögne Home og Wik & Walsøe.

Veksten gjelder også for området Dining med egen seksjon for HoReCa.

Dining befester ifølge Messe Frankfurt sin posisjon som den viktigste globale markedsplassen for nye produkter for storkjøkken, bordekking og husholdninger. Her vil innovative serveringskonsepter bli vist på nyåret.

Faglig innhold på HoReCa Academy.

Serveringsdelen på Ambiente-messen i Frankfurt er størst i verden. For kommende messe 26.-30. januar vil den fylle hele den vestre seksjonen av de mange messehallene i Frankfurt.

På mandagen er det Hotelier's Day.

Thomas Kastl er direktør for Ambiente Dining.

Thomas Kastl, direktør for Ambiente Dining, uttaler:

– Antall registreringer på Dining-området er meget godt. Det vestre området er overbooket.

I 2024 er eksempelvis mange glass- og krystallprodusenter kommet tilbake som utstillere på messen. Vi er meget fornøyde med at mange har kommet tilbake i tillegg til nye, spennende utstillere i alle produktgrupper. De store merkene – de store aktørene i bransjen – er der. På totalt ti hallnivåer kan alle relevante globale aktører finne hverandre i Dining-seksjonen. Vi har fortsatt fokus på HoReCa som den ledende plattformen for beslutningstakere innen servering.

HoReCa Academy er lokalisert i hall 11.0 med program på dagene 27.-29. januar med bl.a. faglige innlegg og trendturer til utvalgte utstillere.

Det er en egen seksjon for Global Sourcing i messehallene 10.2 og 11.1.

Ambientes Dining-seksjon er verdens største.
På totalt ti hallnivåer kan alle relevante globale aktører finne hverandre i Dining-seksjonen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS