Scandic overtar Radisson Blu-hotell

I 2018 blir Radisson Bru Falconer sentralt i København til Scandic Falconer. Hotellet får da 140 nye rom og et konferansesenter for 3000 personer.

Publisert
Radisson Blu Falkener blir et Scandic-hotell i 2018.
Radisson Blu Falkener blir et Scandic-hotell i 2018.

Scandic Hotels har signert en leieavtale med ATP om å ta over driften av et av Københavns mest populære hoteller og konferansesentre sentralt i Frederiksberg.

Flere rom

Fra begynnelsen av 2017 vil hotellet være stengt og bli totalt renovert. Scandic øker kapasiteten med rundt 140 rom, da blir det 300 rom totalt. Konferansesenteret kan ta opptil 3000 personer.

– Dette er en god nyhet for alle norske Scandic-gjester som er glade i København. Dette blir et av Nordens største møtehoteller når det står ferdig. Snart kan vi tilby store møte- og eventrom til norske hotellgjester i København, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør for Scandic i Norge.

1. oktober 2018

– København er blant verdens mest populære konferansedestinasjoner. Med vår nye Scandic Falconer, styrker vi tilbudet i det danske hotell- og konferansemarkedet ytterligere, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic Hotels Group.

Hotellet endrer navn fra Radisson Blu Falconer navn til Scandic Falconer 1. oktober 2018.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Scandic Hotels

* Scandic Hotels er blant de ledende i den nordiske hotellbransjen med en omsetning på om lag 11 milliarder kroner.

* Hotellkjeden har nesten 42 000 hotellrom fordelt på 224 hoteller i sju land. I Norge utvidet kjeden sin portefølje betydelig med oppkjøpet av Rica Hotels i 2014.

* Kjeden har 13 500 medarbeidere, og i Norge ledes Scandic Hotels av Svein Arild Steen-Mevold. Konsernsjef i Scandic Hotels internasjonalt er Frank Fiskers.

* Kjedens lojalitetsprogram, Scandic Friends, er Nordens største lojalitetsprogram i hotellbransjen med sine 1,6 millioner medlemmer.

* Les mer på Scandichotels.no

Powered by Labrador CMS