Clarion Collection Hotel Atlantics hotelldirektør bytter plass med direktøren på Clarion Collection Hotel Grand i Bodø i tre dager denne uka. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Hotelldirektørene bytter plass

Hotelldirektørene på flere Clarion Collection-hoteller i Norge og Sverige har denne uka byttet arbeidsplasser.

Publisert

De skal drive kjedens hotell på for dem – helt nye steder. Prosjektet går under navnet GM Swap («General Manager Swap») og hensikten er å se hotellene med nye øyne fra et nytt perspektiv, med forbedringer til følge.

Mulighet for utvikling

– Vi ser dette som en bra mulighet til å utvikle oss i flere ledd. Personlig utvikling for våre hotelldirektører, som får med seg nye erfaringer til inspirasjon for alle ansatte. Det kommer til å bli lærerike dager med mange ulike refleksjoner og erfaringer for alle på hotellene, sier kjededirektør Clarion Collection Hotels, John Kristian Stubban, i en pressemelding.

«Før byttet skal direktørene gi hverandre viktig input gjeldende drift og effektivisering. Samtlige vikarierende hotelldirektører vil bli tildelt tre spesifikke områder for sine nye hotell å fokusere på. Det kan eksempelvis være effektivisering av virksomheten, hvordan belegget kan økes eller hvordan hotellet kan utvikles som møteplass for lokalbefolkning og bedrifter. De skal også identifisere de tre viktigste lærdommene, som de skal ta med seg og dele videre til sine ansatte for tilbakemelding og implementering i egne virksomheter», heter det i pressemeldingen fra Nordic Choice Hotels.

– Lærerikt prosjekt

– Dette med bytte av virksomheter er en idé som lenge har vært hos oss. Vår ledergruppe var først ute med å drive Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro i 24 timer. Det var et lærerikt og vellykket prosjekt, som vi nå lar våre hotelldirektører prøve ut. Om prosjektet går bra er det mulig at vi gjør lignende bytter for andre posisjoner på hotellene. Å stadig forbedre seg og aldri være fornøyd er grunnen til at vi gjør denne satsingen, sier Stubban.

GM Swap

Prosjektet, GM Swap, med vikarierende hotelldirektører som bytter hotellvirksomheter med hverandre, pågår denne uka. Det startet onsdag 19. april og avsluttes fredag 21. april.

Slik ser byttene ut for Clarion Collection Hotels i Norge:

Clarion Collection Gabelshus, Oslo -> Clarion Hotel Grand Olav, Trondheim

Clarion Collection Hotel Hammer, Lillehammer -> Clarion Collection Hotel Amanda, Haugesund

Clarion Collection Hotel Arcticus, Harstad -> Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo

Clarion Collection Hotel Savoy, Oslo -> Clarion Collection Hotel Astoria, Hamar

Clarion Collection Hotel Aurora & With, Tromsø -> Clarion Collection Hotel Bastion, Oslo

Clarion Collection Hotel Atlantic, Sandefjord -> Clarion Collection Hotel Grand, Bodø

Clarion Collection Hotel Bryggeparken, Skien -> Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Bergen

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge, Stavanger -> Clarion Collection Hotel Tollboden, Drammen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS