Jens Brandin.

Skal lede to Radisson Blu-hoteller i Stavanger

Jens Brandin er ansatt som hotelldirektør på «nye» Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger. Han leder allerede Radisson Blu Royal Hotel i samme by

Publisert
Skisse av «nye» Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger.

Brandin tar over etter Brian Gleeson, som nå er hotelldirektør ved designhotellet Radisson Blu Royal Hotel i København.

Jens Brandin skal lede to Radisson Blu-hoteller i Stavanger.

Løft for regionen

– Sammen med teamene ser jeg frem til å lede disse to unike hotellene og bidra til at hele regionen får et løft, sier Jens Brandin.

Brandin startet i Rezidor Hotel Group i 1999, og har arbeidet ved en rekke Radisson Blu-hoteller verden over, i Berlin, i Storbritannia og i Irland. Han har også omfattende driftserfaring, og har blant annet ledet selskapets hoteller i Kaliningrad og Vilnius.

– Brandin er en dedikert og engasjert hotelldirektør som alltid setter gjesten i sentrum. Sammen med medarbeiderne i alle avdelinger av hotellet, fokuserer han på å skape minneverdige opplevelser for gjestene, sier Ronald Smithjes, som leder Rezidor Hotel Group i Norge, i en pressemelding.

Oppgradering av alle rom

Radisson Blu Atlantic Hotel gjennomgår nå en omfattende oppgradering av alle 364 rom, fellesområder, restauranter og møterom. Rezidor Hotel Group og KLP Eiendom investerer 465 millioner i renoveringen av det hotellet.

Stavangerbaserte LINK Arkitektur har ansvaret for utformingen av nye Radisson Blu Atlantic Hotel.

– Designet vil gjenspeile byens og hotellets historie gjennom valg av materialer, interiør og kunst. Gjestene skal kunne kjenne igjen elementer, men også gjøre nye oppdagelser. Designklassikere kombineres med særegne, skreddersydde møbler, stoffer og tekstiler, forklarer Smithjes.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS