Christian Salicath deltar på Bryggselvs hjemmebryggerkurs lørdag 21. april. (Foto: Bryggselv/St. Hallvards Bryggeri)

Lær hjemmebrygging hos Bryggselv

Bryggselv AS inviterer lørdag 21.april hjemmebryggerkurs i Bryggselv Megastore på Hasle i Oslo. Dit kommer blant annet bryggerimester Christian Salicath fra St.Hallvards Bryggeri for å brygge sitt eget øl, og han vil gi tips og råd om hjemmebrygging.                  

Publisert

Salicath er grunnlegger og bryggerimester i St.Hallvards Bryggeri i Oslo, som opplever sterk vekst og som nå brygger nærmere 200 000 liter øl i året. Han har bred erfaring fra Ølakademiet, og etablerte St.Hallvards Bryggeri sammen med hjemmebryggeren Anders Roede.

– Etter snart tre år som kommersiell brygger, har jeg tilegnet meg mye kunnskap og teknikk, som jeg ikke hadde gjort som hjemmebrygger. Det er alltid gøy å snakke med hjemmebryggere om teknikker og problemstillinger for å se om man kan løse utfordringer sammen, sier Christian Salicath.

Bryggselv Megastore på Hasle. (Foto: Bryggselv)

Brygg ditt favorittøl

Butikken på Hasle er på 500 kvadratmeter, og betjener Stor-Oslo og store deler av Akershus. Interessen og kunnskapen for hjemmebrygging vokser sterkt i Oslo området. Tradisjonelt har hjemmebrygging av øl stått sterkere ute på bygdene men i dag vokser interessen mest i de store byer – som Oslo. Det er også økende interesse for hjemmebrygging blant kvinner.

– Bryggselv Megastore er Nordens største bryggebutikk, og her finner du et omfattende utvalg av utstyr og råvarer fra noen av verdens beste leverandører – slik at du kan brygge sitt favorittøl. Vi ønsker å gi alle som er interessert i hjemmebrygging en mulighet til å møte en av Norges beste bryggerimestere, og få råd og tips om hjemmebrygging, sier daglig leder Bryggselv Megastore, Jørgen Jansson, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS