Faddersjef Kim Roger Andersen. (Foto: Universitetet i Stavanger)
Faddersjef Kim Roger Andersen. (Foto: Universitetet i Stavanger)

Vil lage verdens lengste frokostbord

Kim Roger Andersen og fadderstyret 2018 i studentorganisasjonen StOr ved Universitetet i Stavanger ønsker å lage verdens beste frokostbord når studentene inntar universitetet i august.

Publisert

– Vi ønsker å lage verdens lengste frokostbord – på rundt 600 meter, der alle nye studenter skal få nyte sin første frokost som student ved UiS. Vi skal servere rundt 5000 studenter, og vi håper med dette å ta over verdensrekorden for verdens lengste frokostbord, melder faddersjef for Fadderstyret 2018, Kim Roger Andersen.

13. august 2018 braker fadderuken løs for studentene ved Universitetet i Stavanger. Den er i den forbindelse skal fadderstyret servere frokost til de nye studentene.

Viktig bidragsyter

– Dette klarer vi ikke alene, og vi har nylig fått med oss UltiMoo på laget. UltiMoo er en laktosefri sjokolademelk, og de ønsker å bidra med sjokolademelk til alle studentene under frokosten. De ønsker å bidra med 5000 stk UltiMoo sjokolademelk, opplyser Andersen.

– Dette er faktisk den største sponsoravtalen til UltiMoo noen sinne – uavhengig av mottaker. Vi var inne på UKA Rundt hos NTNU i fjor med ca. 2000 kartonger, men nå vil det dreie seg om over det dobbelte, sier produktsjef for UltiMoo, Dag Gjertsen.

Ingen verdensrekord uten sponsorer

– Vi er utrolig takknemlig for støtten de viser oss ved å bidra med dette. Uten sponsoravtaler som dette hadde det ikke vært mulig for oss å arrangere dette verdensrekordforsøket, sier Andersen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS