Scandic Syv Søstre i Sandnesssjøen. (Foto: Scandic Hotels)

Nå gjenåpnes Scandic Syv Søstre

Mandag 6. mai 2019 gjenåpner Scandic Syv Søstre i Sandnessjøen.

Publisert

Scandic Hotels drifter hotellet, og sammen med gårdeier vil de markedsføre skjulte skatter på Helgelandskysten og trekke flere reisende til en region med unike turmuligheter.

Fra et av de nyoppussede rommene på Scandic Syv Søstre. (Foto: Scandic Hotels)

Pusser opp for å styrke Sandnessjøen som destinasjon

Den nye delen av Scandic Syv Søstre er moderne med nye rom og suiter. Den eldre delen av hotellet skal gårdeier pusses opp for 10-15 millioner kroner. Oppussingen vil skje stegvis etter åpning. Det er særlig konferansefasilitetene som skal forbedres og moderniseres slik at disse får samme gode standard og kvalitet som hotellet for øvrig.

– Med sin fantastiske utsikt over Dønnamannen, De Syv Søstre og fjorden har hotellet en unik beliggenhet på Helgelandskysten. Vi ser et stort potensial i å trekke flere reisende hit, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold, og fortsetter:

Fra rommene på Scandic Syv Søstre har du fenomenal utsikt mot den vakre helgelandsnaturen. (Foto: Scandic Hotels)

– Vi ønsker å styrke Sandnessjøen som destinasjon. Samarbeidet med kommunens Kulturbad, i direkte tilknytning til hotellet, blir avgjørende. Med flere store kinosaler, bade- og svømmeanlegg, bibliotek og kunstutstillinger, løfter det Scandic Syv Søstre til mye mer enn bare et hotell, det blir en destinasjon som kan huse opp mot 600 personer.

Ansetter lokalt

Scandic Syv Søstre ligger sentral i Sandnessjøen. Dette bildet ble tatt før utbygging og renovering. (Foto: Morten Holt)

I ansettelsesprosessen på det nye hotellet har vi vært opptatt av å rekruttere lokale krefter.

– Vi har ansatt dyktige medarbeidere med et brennende engasjement for hotellet, Sandnessjøen og regionen generelt. Nå jobber vi på spreng med å få på plass en lokal ledergruppe. Vi gleder oss til åpning med denne fantastiske gjengen, sier Christian Fr. Sandberg, som leder etableringen fra gårdeiers side.

Satser regionalt

Scandic og gårdeier vil samarbeide tett med andre reiselivsaktører for å trekke flere reisende til Helgelandskysten.

– Vi har et godt samarbeid med Scandic, både i Sandnessjøen og på hoteller i andre deler av landet. Med sine magiske turmuligheter fra fjord til fjell, sommer som vinter, er Helgelandskysten en perle hvor opplevelsene står i kø. Kajakkpadling, De syv søstre, jakt og fiske og tur med Hurtigruten er bare noe av det regionen har å by på. Vi gleder oss til å sammen satse i denne regionen, sier Sandberg.

Hotelleiendommen og driftsselskapet eies av H-2 Eiendom AS (90%) og CF Eiendom (10%). Edgar Haugens Ragde Eiendom AS og Ola Emil Heggsets Breidablikk Eiendom AS eier H-2 Eiendom AS, mens Christian Sandberg eier CF Eiendom.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS