Foto: Just Eat

Tilbyr kontaktløs hjemkjøring av mat

Sjåførene til Just Eat tilbyr kontaktløs levering, slik at du slipper å møte den som kjører måltidet hjem til deg.

Få maten kjørt hjem til deg, uten at du trenger å møte sjåføren. Slik kan det nyeste tiltaket fra bestillings- og hjemkjøringstjenesten Just Eat oppsummeres.

I bestillingen kan du legge inn en kommentar om at du ønsker kontaktløs levering. I så fall banker eller ringer sjåføren på ved ankomst, setter fra seg varene på utsiden av døra din, og drar.

Tilbudet er ment som en ekstra forsikring i en tid hvor vi alle rådes til å møte så få mennesker som mulig.

Tar hygienen på alvor

Just Eat håndterer bestilling og hjemkjøring for hundrevis av restauranter i Norge, og tar ingen sjanser i møtet med Covid 19-epidemien.

– Vi bidrar selvsagt med vårt for at viruset ikke skal spres. Vi har utarbeidet en rekke råd som er distribuert til alle sjåførene og restaurantene vi samarbeider med. Disse handler om alt fra sikker og hygienisk behandling av emballasjen, til rengjøring av sekker og utstyr som brukes i leveringen, sier salgssjef Odd Stian Gullhav i Just Eat.

– Samtidig føler vi med de mange, små restaurantene som over hele landet opplever nedgang i omsetningen fordi kundene isolerer seg, fortsetter han.

Trygg levering

Han mener en måte å hjelpe restauranten i nabolaget på, er ved å bestille mat som før.

– Norge sitter nå på hjemmekontor. For de fleste betyr dette at alle dagens måltider spises innenfor hjemmets fire vegger. Hvis man bestiller mat fra restauranten på hjørnet, får man litt variasjon i matveien. Samtidig støtter man det lokale næringslivet, sier Gullhav.

For Just Eat handler alt om å sikre normal, trygg drift.

– Våre sikkerhetstiltak baserer seg på rådene fra eksperter i Folkehelseinstituttet. Mattilsynet viser til samme kilde, og sier det ikke er noe som tyder på at koronaviruset smitter via mat eller drikkevann, sier Gullhav.

– Tiltakene er listet opp på hjemmesiden vår. Siden oppdateres fortløpende med eventuelle nye råd fra myndighetene, forsikrer Gullhav.

Just Eat

· Just Eat Norge er en del av verdens største takeaway-selskaper.

· Selskapet er til stede i 13 land, og har over 240.000 restauranter tilknyttet sin plattform.

· I Norge samarbeider Just Eat med over 600 restauranter om bestilling og henting eller hjemkjøring av mat.

· Selskapet ble børsnotert i London i 2014, og fusjonerte 10. januar i år med den globale, nederlandske takeaway-giganten Takeaway.com.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS