Payrest stiller sin plattform gratis til disposisjon

Payrest leverer en mobil ordre- betalingsløsning for restaurant- og hotellmarkedet. Verden er blitt snudd på hodet de siste ukene og mange restaurant- og overnattingsbedrifter har en veldig krevende tid. Payrest ønsker å bidra i dugnaden, og har stilt sin plattform gratis til disposisjon under denne krisen.

– Det betyr ingen oppstart eller lisenskostnad fra oss. Det eneste kundene selv må betale er innløsningavgiften hos Nets og Vipps. Det vil gi driftsplassene mulighet for inntekter der de sitter igjen med en god inntjening. Alle som ikke ønsker å benytte seg av Payrest etter koronakrisen, kan avslutte bruken på dagen, melder Yngvar Andreassen hos Payrest.

Payrest er i tillegg til et takeaway-system en løsning for å digitalisere den ordinære restaurantdriften når det igjen kommer opp å stå på ordinær måte, og kan under disse krisetider benyttes for kontaktløs bestilling og betaling i restaurant ved bord. Dette er en del av samme installasjon og må bare defineres i oppsett for hvert sted, forklarer Andreassen.

Når de strenge tiltakene som gjelder nå, blir lempet på, vil bransjen igjen kunne starte opp sin aktivitet. Da vil det være behov for løsninger av denne type for å fortsette å holde en viss avstand og redusere antall treffpunkter mellom ansatte og gjester.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS