Foto: Skagerrakkonferansen
Foto: Skagerrakkonferansen

Skagerrakkonferansen i Strömstad

Skagerrakkonferansen arrangeres 3. og 4. mai i Kulturhuset Skagerack i Strömstad. Konferansen dreier seg om matglede og framstilling og bruk av nye råvarer fra havet.

Publisert

Konferansen er et norsk-svensk samarbeid. På dagsorden står bærekraftig utnyttelse av matressursene i hav- og fjordområdene i Västra Götaland i Sverige og Viken, Vestfold og Telemark i Norge, og konferansen samler gründere, storprodusenter, forskere og politiske myndigheter.

Skagerrakkonferansen samler et nyskapende svensk og norsk næringsliv. Bedriftene løfter fram gamle og nye produkter, og finner nye bruksområder for havets råvarer. Her løftes alt fra blåskjell, østers og sjøpung til mat og andre produkter fra tang og tare frem.

Du kan lese mer på Skagerrakkonferansen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS