Noen av de ansatte i arbeidsrettsavdelingen i Oslo. I første rekke «gamle kjente», fra venstre Nils Lie, Ole André Oftebro, Regine Rolfsen og Liss Sunde. Anders Stenbrenden bakerst til høyre i bildet. (Foto: Kluge)

Styrket satsing på juridisk rådgivning til Horecas lesere

I de neste numrene av magasinet Horeca vil jusspalten ha ny grafisk utforming, og blått blir erstattet med gult. For deg som leser er det viktigste at du vil få relevante råd innenfor enda flere fagfelt enn tidligere.

Dette skjer som følge av at Ræder-gjengen går over til ett av landets største og mest velrennomerte advokatfirmaer; Kluge Advokatfirma.

Kluge ble etablert i 1923, og er i dag ett av landets største og mest velrennomerte advokatfirmaer. Advokatfirmaet har kontorer i Stavanger, Bergen og i Oslo. Firmaet har nærmere 200 medarbeidere med spisskompetanse og god forretningsforståelse.

Du får råd fra landets beste advokater

Anders Stenbrenden er partner i Kluge, og leder avdelingen for arbeidsliv. Han er et av de nye fjesene leserne vil bli kjent med fremover.

– Vi er kjempeglade for å få kapasiteter som Nils Lie, Ole André Oftebro og Regine Rolfsen på laget. Denne gruppen har gjort seg bemerket i bransjen de siste årene, for solide faglige prestasjoner, høy servicegrad og svært fornøyde kunder. Sammen skal vi etablere Norges sterkeste arbeidsrettsavdeling, sier Stenbrenden entusiastisk.

– Kluge har alltid vært et faglig fyrtårn i advokatbransjen. Et advokatfirma som aldri går på akkord med faglighet og integritet, sier Nils Lie.

Ledende fagmiljø

Ole André Oftebro nikker bekreftende. – Jeg hadde mine sju første år i firmaet. Nå vender jeg hjem, til et solid hjem, sier Oftebro med et smil.

– At jeg får med meg kollega Nils Lie, er fantastisk. Lie har spesialisert seg innenfor arbeidsrett i mer enn 20 år og er den mest kunnskapsrike arbeidsrettsadvokaten jeg har møtt. Det gir en enorm trygghet for kundene våre, og det er fantastisk når vi har behov for å diskutere problemstillinger i en sak.

Arbeidsrettsekspertene Nils Lie og Ole André Oftebro har i løpet av de to siste årene blitt kjent både for Horecas lesere og mange av aktørene i bransjen. De håper overgangen til Kluge kan være verdifull for de mange små og store virksomhetene i bransjen, som fortsatt er nede for telling på grunn av koronapandemien.

– Kluge har landets ledende fagmiljø innenfor eiendomsutvikling, forvaltningsrett og myndighetskontakt, offentlige anskaffelser, entreprise og flere andre områder. Vi skal være der for alle aktører innenfor horecabransjen. Når dere trenger oss, sier Oftebro.

Kostnadsfri koronahjelp til Horeca-abonnenter

2020 har vært et annus horribilis for bransjen. Mange av våre abonnenter ligger med brukket rygg. Tusenvis av arbeidstakere er fortsatt permittert eller har allerede blitt nedbemannet. Mange virksomheter sliter med å dekke husleie, leasingavgift på inventar og utstyr, lønn og sosiale kostnader.

– Vi håper alle på rask vaksinering og at hverdagen snart kan dreie seg om annet enn smitte og usikkerhet om bedriften vil overleve. Som en håndsrekning ønsker vi nå å tilby en kostnadsfri konsultasjon på inntil én time til alle abonnenter av Horeca, sier Oftebro.

– Forhåpentligvis kan vi i løpet av konsultasjonen bidra til å minimere risiko eller vise muligheter, som dere kanskje ikke ser fullt ut selv.

Den kostnadsfrie konsultasjonen kan benyttes ved å sende en e-post til ole.andre.oftebro@kluge.no. Husk å få med fullt navn på virksomheten, din rolle/stilling i selskapet og telefonnummer du kan nås på. Oftebro tar kontakt og finner riktig ressurs til deg/dere. Av smittevernhensyn vil konsultasjonen fortrinnsvis skje digitalt, men ved behov, kan det avholdes fysisk møte ved ett av våre kontorsteder.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS