2080.no gjengen
2080.no gjengen

Metos AS og 2080.no med tett samarbeid

To av Norges ledende leverandører i storkjøkkenbransjen formaliserer et tett strategisk samarbeid. Metos AS og 2080.no, to selskaper som på hver sin kant markedsfører og selger henholdsvis storkjøkkenutstyr og småutstyr, henvender seg nå samlet til markedet med en komplett produktportefølje og bredere kunnskap.

Publisert

– For kunden betyr det en enklere og tryggere innkjøpsprosess, sier daglig leder i Metos AS, Per Knudsen.

«Over lengre tid har vi registrert at markedet i større grad etterspør samlede leveranser, kunnskap og tjenester hos én leverandør. Det gjelder både enkeltforespørsler i forbindelse med f.eks restaurantprosjekter og i komplekse anbudsprosesser. På hver vår kant har vi søkt etter en trygg og fremtidsrettet partner som i samarbeid utfyller og utvikler hverandre. Vi skal gjøre serveringen komplett», heter det i en pressemelding fra de to selskapene.

– For kunden betyr det en enklere og tryggere innkjøpsprosess, og som kan styrke våre posisjoner i markedet. Dette har Metos AS og 2080.no funnet i hverandre, sier daglig leder i Metos AS, Per Knudsen.

Metos AS

Metos AS som har en lang historie både i Norge og internasjonalt, produserer i egne fabrikker og eier sterke merkevarer som Wexiödisk og Nordien. I tillegg til et godt utviklet salgs- og logistikkapparat, har Metos AS egne serviceteknikere over hele landet.

–Tiden var inne for å formalisere samarbeidet, uttaler salgssjef i metos, Frode Andersen.

– Våre konsulenter, tegnere og prosjektledere har bred erfaring og de fleste av oss har fartstid som utøvere i bransjen vi leverer til. Kombinert med å være vår egen produsent og utvikler, blir vi sammen med 2080.no en komplett leverandør for våre kunder. Nå er tiden kommet for å formalisere samarbeidet, sier salgssjef i Metos, Frode Andersen.

Kosteffektivt konsept

«2080.no har utviklet en god plattform i sin nettbutikk som leverandør til alle landets profesjonelle kjøkken. En totalleverandør innen kjøkken og serveringsutstyr, godt forankret med en 140 år gammel danske – Oluf Brønnum AS, som sikrer bredde og leveringsdyktighet av kvalitetsprodukter fra hele verden», heter det videre i pressemeldingen.

– Med et sentrallager på over 10 000 kvadratmeter og 7 000 unike produkter i Herlev, rett uten for København, er dette et kosteffektivt konsept som vil bli ennå mer slagkraftig og kommer ennå mer til sin rett med Metos som samarbeidspartner, sier daglig leder i 2080.no, Steinar Larsen.

Lang erfaring

2080-gjengen består av Silje-Merete Haugen (fra venstre), Henrik Eftedal, Steinar Larsen, Giske Helene Daviknes og Tor Teigen.

– Foruten at 2080.no er en profesjonell nettbutikk med desidert lengst fartstid i storkjøkkenbransjen, har vi salgsmedarbeidere med mange års erfaring som er ute i markedet hver dag. Dette vil også bli forsterket gjennom vårt samarbeide med Metos, sier salgs og markedssjef Silje-Merete Haugen i 2080.no.

Les også: Stor Thon-avtale for 2080.no (publisert juli 2015)

Sammen på høstens messer

«Metos og 2080.no vil være å treffe på høstens storkjøkkenmesser hvor vi ser frem til å treffe gamle, nye og felles kunder. På messene i Tromsø (Nord-Norsk Storhusholdningsmesse, 15-17. september), Bergen (A la Carte Fagmessen, 23-24. september) og Hamar (Østlandske Storhusholdning, 28-29. oktober) vil vi presentere nyheter og effektive løsninger innen mattransport og servering i matomsorgen», skrives det i pressemeldingen.

Segmentet matomsorg er bare ett av flere eksempel på hvordan Metos og 2080.no sammen kan tilby kunden en mer helhetlig og profesjonell leveranse. Blant det som presenteres er effektive postkjøkkenløsninger, regeneringsvogner og mattransport samt porselen fra Bauscher som ytterligere sikrer trygg mat og god matlyst.

Les mer på 2080.no og Metos.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS