Trudvang Rena Hotell blir resepsjonsfritt fra august 2016. (Foto: Hotellet)
Trudvang Rena Hotell blir resepsjonsfritt fra august 2016. (Foto: Hotellet)

Blir resepsjonsfritt

Trudvang Rena Hotell blir i løpet av august et resepsjonsfritt hotell.

Publisert

Hotellet tar bruk ny teknologi for booking, der inn- og utsjekk er helt automatisert, noe som vil bety et helt resepsjonsfritt hotell.

Ingen venting eller administrasjon

«For deg som kunde betyr dette ingen venting eller administrasjon. Du kan booke rom via hotellets nettside fra din smarttelefon eller PC. På ankomstdagen får du tilsendt en kode på sms og mail som gir adgang til låssystemet for hotellet og ditt rom», heter det på hotellets hjemmeside.

Et gammelt bilde av Trudvang Hotell på Rena, som brant i 1990.
Et gammelt bilde av Trudvang Hotell på Rena, som brant i 1990.

I mailen får du all nødvendig informasjon om hotellet, fasiliteter og rommet som er booket, slik at du kan være godt forberedt ved ankomst. Ved ankomst vil du få informasjon via en informasjonsskjerm i lobbyen før du finner rommet, heter det videre.

I Rena sentrum

Trudvang Rena Hotell ligger midt i Rena sentrum.

Det ble opprinnelig oppført i 1895. Det opprinnelige trebygget brant ned i november 1990, og hotellet ble oppført på nytt i 1990 – i mur/betong. Hotellet har i dag 37 rom fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og juinorsuiter.

De største rommene får også eget minikjøkken.

Trudvang Apartment Hotel

Det arbeides nå med prosjektet «Trudvang Apartment Hotel».

Alle rom vil få en ansiktsløfting med ny moderne stil med preg av et hotell i Østerdalen, og det vil legges inn elementer av hotellets og Renas historie i interiøret.

I hotellets nye hjerte «Østerdalsloungen» er det etablert rom for å arbeide og lese, og rom for å slappe av med nyheter, magasiner eller TV. Loungen har et eget minikjøkken hvor du kan tilberede enkle retter kjøpt fra vår vareautomat eller ta en kopp kaffe fra kaffemaskinen.

Les mer på Renahotell.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS