Stetind Hotell i Kjøpsvik er til salgs. (Foto: Hotellet)

Stetind Hotell til salgs

Rita Gundersen, som driver Stetind Hotell i Kjøpsvik i Tysfjord kommune i Nordland, har bestemt seg for å selge hotellet. Som navnet tilsier, ligger ikke hotellet så langt unna Norges nasjonalfjell, Stetind.

Publisert
Stetind Hotell i Kjøpsvik har 16 rom. (Foto: Hotellet)

Hun kjøpte hotellet for 13 år siden, i 2003, men nærmer seg nå pensjonsalderen.

– Jeg begynte som medarbeider på hotellet, og endte opp med å kjøpe hotellet i januar 2003. Pensjonsalderen begynner å nærme seg med raske skritt, og vi har etter en tids overveielse bestemt oss for å selge hotellet da våre barn ikke ønsker å ta over hotellet, sier Rita Gundersen.

Norges nasjonalfjell, Stetind, ligger bare en kort kjøretur fra Stetind Hotell i Kjøpsvik. (Foto: Morten Holt)

Hotell med 16 rom

Stetind Hotell ble etablert i 1986 etter et samarbeid mellom næringslivet og Tysfjord kommune.

Det dreier seg om et lite familiedrevet hotell med 16 rom med dusj/bad, bistro, uteservering med peis, festsal/møterom, salong og resepsjon.

– I løpet av de siste 13 årene har vi investert mye tid og krefter i bedriften, fornyet oss, oppgradert hotellet og hagen med flott uteplass, boblebad og utsikt over fjorden. Omsetningen er på om lag tre millioner kroner, sier Gundersen.

Turister på sommeren

– Vi har mange gjester som overnatter i forbindelse med prosjekter, service og møter med næringslivet og kommunen. Om sommeren er det norske og utenlandske turister som bor på hotellet. Vi skulle gjerne også hatt åpen servering i festsalen i weekendene, og tatt imot flere selskaper fra det lokale marked, men kreftene har ikke strukket til, melder Gundersen videre.
Hun forteller også at hotellet kan skilte med en egen elg.

– Vi får av og til besøk av elgen i hagen. Den kalles «hotellelgen» på folkemunne, melder hun.

Hun mener at forholdene skulle ligge godt til rette for nye eiere, gjerne et vertskap, som kan utvikle hotellet videre til beste for våre gjester og lokalsamfunnet.

Les mer på Stetind-hotell.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS