Scandic Spektrum blir Scandic-kjedens største hotell. (IIlustrasjon: Scandic Hotels)

Blir Scandics største hotell

Scandic Hotels vokser i København. Kjeden har inngått en avtale med utleier HM 2 A/S om drift av det nye storhotellet Scandic Spectrum. Hotellet, med sine 632 rom, blir det største i Scandics portefølje når det åpnes om fire år.

Publisert

Hotellet får beliggenhet like ved sentralstasjonen, rådhuset, havnet og Tivoli, og skal etter planen åpne i 2021.

Scandic Spectrum får også en egen etasje med barer, restauranter og terrasse, som gir utsikt over store deler av den danske hovedstaden. Det blir også basseng og fitnessområde på hotellet, som totalt blir på 40 000 kvadratmeter.

Flere Scandic-hoteller på gang

Scandic er den største hotelloperatøren i det danske markedet, og har allerede ni hoteller i københavnsregionen. I tillegg til hotellene som allerede er i drift, har Scandic en spennende planlagt hotellportefølje i København. Den inkluderer Scandic Kødbyen, som åpner i Meatpacking-distriktet, og Scandic Falconer, som har velutstyrte konferansefasiliteter, vil åpne igjen i Frederiksberg. Begge hotellene åpner i 2018. Etterspørselen i det danske markedet, og fremfor alt i København, har økt jevnt de siste årene, hovedsakelig drevet av internasjonale kongresser og en økning i fritidssegmentet, heter det pressemeldingen fra Scandic Hotels

Blir et landemerke byen

– København er et prioritert område for oss, og vi har spennende hoteller i vår planlagte portefølje som kommer til å styrke vår posisjon i markedet ytterligere. Scandic Spectrum vil bli et landemerke i København, tilpasset både forretnings- og fritidsgjester. Vi ser en stor etterspørsel etter hoteller i København, og vi er svært glade for å få tilgang til et stort nytt hotell på et så attraktivt sted, sier Even Frydenberg, konsernsjef i Scandic Hotels Group.

– Det er med stor entusiasme at vi tar på oss oppdraget med å bygge et moderne, bærekraftig og miljøvennlig hotell i samarbeid med Scandic. Scandic er en god partner for oss, som med sin ledende posisjon i Norden gir oss et godt utgangspunkt for å skape et hotell med en identitet som passer i København, så vel som i resten av Norden, uttaler Morten Bergesen fra Hathon Holding AS og Havfonn AS, de to investeringsselskapene som tilsammen utgjør HM 2 A/S.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS