Lars Petter Mathisen blir ny hotelldirektør for Hotel Bristol i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Fra Thon Hotel Rosenkrantz til Hotel Bristol

Som hotelldirektør har Lars Petter Mathisen sørget for at Thon Hotel Rosenkrantz fremstår som ett av de bedre hotellene i hovedstaden. Nå flytter han noen meter lengre ned i gata, til Hotel Bristol, som også drives av Thon Hotels.

Publisert
Lars Petter Mathisen tar steget videre. Fredag 1. september har han siste arbeidsdag som hotelldirektør på Thon Hotel Rosenkrantz. Mandag 4. september starter han som administrerende direktør på nabohotellet, Hotel Bristol. (Foto: Morten Holt)

Fredag 1. september har han sin siste dag som hotelldirektør på Rosenkrantz. Tre dager senere, mandag 4. september, er han i gang som administrerende direktør på ærverdige Hotel Bristol. Der overtar han etter Øyvind Larstorp, som har ledet hotellet i en årrekke.

Tidligere hotelldirektør på Thon Hotel Europa og nå sist Thon Hotel Cecil, Christian Arnet, overtar som ny hotelldirektør på Thon Hotel Rosenkrantz. Han starter i stillingen 14. september.

Thon Hotel Rosenkrantz. (Foto: Morten Holt)

Fra Finnmark

Lars Petter Mathisen kommer opprinnelig fra Honningsvåg i Finnmark, og var ferdig med bransjeutdanningen på hotellfagskolen i Alta i 1996.

Hotell Bristol og Thon Hotel Rosenkrantz ligger like inntil hverandre. Rosenkrantz' hotellskilt sees i bakgrunnen. (Foto: Morten Holt)

Han startet yrkeskarrieren på North Cape Hotel, som senere har blitt til både Rica Hotel Alta og nå Scandic Hotel Alta, samme år.

Har løftet Thon Hotel Rosenkrantz til toppen

Restaurant Paleo på Thon Hotel Rosenkrantz har høstet stor anerkjennelse under Mathisens ledelse. (Foto: Morten Holt)

I 2012 kom han til Thon Hotel Stefan, og han var med under prosessen da hotellet ble pusset opp og omprofilert til Thon Hotel Rosenkrantz. Det ble gjenåpnet i oktober 2014, og markerte seg raskt, med gode tilbakemeldinger på blant annet TripAdvisor.

Saken fortsetter under bildet

I 2016 ble hotellets frokost også kåret til den nest beste i hele landet. Nå skal han være med å bidra til at sjokoladen, de kjente smørbrødene og spisestedene på Bristol skal nå høyder.

Det er en stor ære å få være med Hotel Bristol inn i fremtiden, sier Lars Petter Mathisen. (Foto: Morten Holt)

Les også: Rosenkrantz blomstrer i Oslo

Les også: Sølv til Thon Hotel Rosenkrantz i kåringen av landets beste frokost i 2016

– En ære å få være med Bristol inn i fremtiden

– Dette blir kjempespennende. Hotel Bristol er et ærverdig klassisk hotell i Norge. Det er en stor ære å få være med hotellet inn i fremtiden, sier Lars Petter Mathisen til Horeca/Horecanytt.no.

– Jeg har vært i hotellbransjen lenge og har byttet jobb mellom hoteller før, men det er klart at det er veldig spennende å komme til Hotel Bristol, som er ett av Oslos mest tradisjonsrike og fasjonable hotell. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Bristols dyktige medarbeidere som sørger for den høye standarden og den gode servicen som hotellet er kjent for, sier Mathisen.

Hotel Bristol har 251 rom og suiter, treningsrom, møterom, konferansesaler og selskapslokaler. I tillegg er hotellet kjent for Vinterhaven og Bibliotekbaren, samt Bristol Bar og restaurantene Hambro’s og Bristol Grill. Hotel Bristol tilbyr blant annet Afternoon Tea, a la carte, selskapsmenyer og julebord.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS