Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Drammen mat- og drikkemesse

Drammen mat- og drikkemesse arrangeres i Drammenshallen 12 september.

Publisert

– Messen er åpen for alle som jobber med mat, uavhengig av grossist og leverandør. Det blir ett sted mellom 90 og 100 utstillere. Vi forventer 6-800 besøkende, melder Tomas Torvik hos Cater Storkjøkken.

Jan Vardøen

Ett av høydepunktene blir ett foredrag med Jan Vardøen, som handler om å skape verdier som varer. I serveringsbransjen spesielt handler det ofte om å skille seg ut, holde seg tro mot konseptet, samtidig som man tenker nytt og ikke minst har kontroll hele veien.

Ett annet høydepunkt blir kveldsarrangementet som i år er en mini-Street Food festival bygget opp i en del av Drammenshallen. Ellers blir det flere foredrag og kurs gjennom dagen og underholdning på kvelden.

– Vi har kalt messen for Drammen mat- og drikkemesse for å fortelle besøkende at messen er åpen for alle, melder Torvik.

Cater Storkjøkken

Cater Storkjøkken er en fullsortimentsgrossist som leverer kjøtt, alkohol, frukt og grønt, mineralvann, kolonialvarer, meieri, non-food og ellers det aller meste som skal spises og drikkes.

Med Caters nye 18 000 kvadratmeter store lager på Liertoppen, som er dedikert til storhusholdning, ønsker Cater vi å promotere seg selv som ett fullsortiments alternativ for enda flere aktører i storhusholdningsbransjen.

Les mer på Drammenmatmesse.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS