Team Fish Me i Oslo: Sondre Djukastein (daglig leder, fra venstre), Gediminas (ass. restaurantsjef), Sikke (kokk), Tore (kjøkkensjef Oslo) og Nenad (kjøkkensjef Bergen).
Team Fish Me i Oslo: Sondre Djukastein (daglig leder, fra høyre), Gediminas (ass. restaurantsjef), Sikke (kokk), Tore (kjøkkensjef Oslo) og Nenad (kjøkkensjef Bergen).

Fisketorget i Bergen kommer til Oslo

Fish Me, som siden 2012 har drevet med suksess i Bergen , åpner nå fiskehandel og sjømatrestaurant i lokalene på Rådhuskaia rett ved Nesoddbåten.

Arnfinn Djukastein er gründeren bak Fish Me.
Arnfinn Djukastein er gründeren bak Fish Me.

Vossingen Arnfinn Djukastein har drevet som fiskehandler i Bergen i over 35 år. De siste 13 årene har han han sammen med familien drevet virksomheten Fish Me på samme sted.

Sondre Djukastein er daglig leder for Fish Mes satsing i Oslo.
Sondre Djukastein er daglig leder for Fish Mes satsing i Oslo.

I alle år har han hatt ett mål: Å gi folk tilgang til sjømat i verdensklasse – fersk, ekte og laget med kjærlighet.

Høy omsetning

Fish Me åpner nå fiskehandel og sjømatrestaurant i lokalene på Rådhuskaia rett ved Nesoddbåten.

I tillegg til daglig fersk fisk, vil de tilby levende hummer og kongekrabbe.

– Jeg er klar over at andre ikke har lykkes i lokalene, og er derfor ydmyk for oppgaven, men mener at hovedstaden fortjener et slikt tilbud, sier daglig leder for den nye satsingen, Arnfinn Djukasteins sønn Sondre Djukastein (27).

Fish Me Fisketorget AS, som ble etablert i Bergen i 2012, hadde en omsetning i 2024 på 67 millioner kroner, med et resultat før skatt på 6,3 millioner kroner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS