Arnt R. Steffensen. (Foto: Morten Holt)
Arnt R. Steffensen. (Foto: Morten Holt)

Skråblikk: «Å fremstå som et bærekraftens fyrtårn»

Tenk at det snart er 20 år siden Ny Nordisk Mat dukket opp! Denne ambisiøse filosofien om et felles nordisk kjøkken, som ble nevnt i samme åndedrag som Middelhavsdietten, og som skulle være like høyverdig som italiensk og fransk matkultur.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS