Ulike retter av kål.
Kål er bærekraftig, allsidig og svært næringsrik – nesten som et kinderegg.

Bærekraft, men ikke kål på de unges meny

Unge voksne er i størst grad opptatt av at varer og tjenester de kjøper er produsert på en bærekraftig måte, viser en undersøkelse utført av Matvett (1). Så hvorfor spiser de ikke mer av en av de mest bærekraftige råvarene vi har i Norge, som vi også nærmest er selvforsynt på?


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS