Atle Hovi (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Hedret av hjemkommunen

Direktør for Beitostølen Resort, Atle Hovi, er tildelt Øystre Slidre kommunes næringslivspris for 2020.

Publisert
Pris til Atle Hovi. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Prisen ble utdelt av ordfører Odd Erik Holden på Radisson Blu Hotel Beitostølen, hotellet Atle Hovi eier og driver sammen med sin bror Bjørnar Hovi.

På denne videoen, som ble vist under utdelingen, hylles Atle Hovi av kjente profiler som NHO-Reiseliv-sjef, Kristin Krohn Devold, fylkesordfører Even Alexander Hagen, og skipresident Erik Røste.

Det er ikke alle forunt å bli profet i egen by, for ikke å snakke om egen bygd, men når Atle Hovi får denne rosen og disse skulderklappene fra nasjonale profiler, forstår vi at prisvinneren har blitt én av norsk reiselivsindustris mest toneangivende bedriftsledere.

Begrunnelsen

Her er jurybegrunnelsen (nynorsk)

Kommunen er stolt og set stor pris på den positive tilnærminga prisvinnaren synte i vinter/vår då næringa måtte stenge ned på Beitostølen og elles i landet på grunn av Covid-19, og korleis han som foregangsfigur for norsk reiseliv utstrålte optimisme og entusiasme ovanfor den komande turistsesongen i ei periode dei fleste andre var negative og skeptiske. Den offensive hotelldirektøren sin bodskap nådde langt utanfor Valdres, og fekk god merksemd frå nasjonale medier.

Under nedstenginga flytta Atle og familien inn på Radisson-hotellet på Beitostølen og tok på seg alle oppgåver for å halde hotellet i orden og klart til gjenopninga i juni. Holdninga Atle synte utad har vore viktig for å skape blest kring Beitostølen og reiselivet i regionen inn mot denne sumaren, hausten og vinteren, og er nok ein av årsakane til at lokalt og nasjonalt reiseliv fekk ein så god sumar som det gjorde.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS