– Vi lader for nye tider, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Turistdestinasjon med stor elbil-satsing

– Vi lader for nye tider, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort, som satser stort på utbygging av ladepunkter for elbil-gjester.

Publisert

– Det har vært mye pressedekning rundt irritasjon for mangel på ladestasjoner og ladekøer rundt om i landet. Beitostølen ønsker å ligge i forkant. I dag har destinasjonen 33 ulike ladepunkter, sier Hovi.

Han fortsetter:

– Med den eksepsjonelle veksten vi har i salget av elbiler i Norge, sier det seg selv at vi må ligge i forkant av denne utviklingen. Vi har sterkt søkelys på bærekraftige løsninger i vår virksomhet, i tillegg til at dette handler om å møte våre kunder med smart tilrettelegging og topp service. Det å ha god tilgang på lading og slippe å stå i ladekø, ja det handler i 2021 kort og godt om å møte våre gjester med det serviceprodukt de forventer vi skal levere, understreker Atle Hovi.

Vil unngå ladekø

Nå får du bedre lademuligheter på Beitostølen, sier Atle Hovi. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

I fjor sommer var det 10 ladestasjoner på Beitostølen. Med den store trafikken Beitostølen har både høst, vinter, vår og sommer, ble det ladekø.

– Når du kommer til Beitostølen, skal du ikke sitte i ladekø. Da skal du bruke tiden til å kose deg, enten du går på tur eller besøker noen av våre mange restauranter. Du skal i alle fall ikke sitte i bilen og vente. Derfor utvider vi ladekapasiteten kontinuerlig. Hos oss i Beitostølen Resort har vi pr i dag 14 ulike ladepunkter. Du kan parkere bilen, plugge i ladekabelen og nyte destinasjonen. Når du våker på morgenen, er bilen fulladet, sier Hovi i pressemeldingen.

Bred dekning

I tillegg til disse ladepunktene er det også mange andre lademuligheter rundt hele Beitostølen sentrum, 33 i alt. Her er normalladere, hurtigladere og Beitostølen tilbyr også 4 lynladere, som betyr at hvis du er på gjennomreise, eller har det travelt, så kan du lade en stor elbil fra tomt til fullt batteri på rundt 40 minutters tid.

– Vår strategi for våre hoteller Radisson Blu Beitostølen og Bergo Hotell, er å tilby normalladere som lader bilen over natta, slik du lader bilen med ladeboks hjemme. Da parkerer du bilen og slipper å tenke på at du må flytte den i løpet av kvelden. Beitostølen er jo dessuten en veldig kompakt destinasjon, der vi stort sett har noen få hundre meter til alt, som er miljøvennlig i seg selv fordi du kan bruke føttene og slippe å kjøre rundt, sier Atle Hovi, nylig elbil-eier selv.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS