En konge og en dronning foran Radisson Blu Beitostølen: Mr, Beitostølen, Steinar Hovi, der han står på sin post foran inngangen til hotellet, og den nye hotelldronningen på Beitostølen, 31 år gamle Silje Moen, oppvokst ikke mange kilometer fra Beitostølen. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Ny hotelldirektør på Beitostølen

Silje Moen (31) fra Øystre Slidre er den nye hotelldirektøren på Radisson Blu Beitostølen. Hun blir dermed en av de aller yngste kvinnelige direktørene i den verdensomspennende Radisson-kjeden.

Publisert
Silje Moen sammen med resepsjonist Laila Nordberg. Nå har Radisson Blu Beitostølen søkt etter ny resepsjonssjef, Moens tidligere stilling. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Hun startet i stillingen i dag, fredag 10. mai, og tar over etter Turid Iversen.

Moen har gått gradene – fra hun begynte som kokkelærling på Tjøme, fortsatte læretiden videre i Oslo, videre via stillingen som resepsjonssjef på Radisson-hotellet på Beitostølen – før hun nå overtar styringen på hotellet.

– Jeg har vokst opp her, er ei fjelljente, så i dag er jeg bare kjempeglad for å ha fått denne fantastiske muligheten, sier den nye hotelldirektøren.

Hotell i de beste hender

– Samtidig som vi takker Turid Iversen som nå går av som Radisson-direktør hos oss, etter strålende innsats gjennom mange år, er vi veldig tilfreds over å ha fått Silje Moen som ny direktør. Vi har stolte tradisjoner, og med Moens stå-på-vilje, arbeidskapasitet, fagkunnskap, erfaring, egenskaper og vesen, vil Radisson Blu Beitostølen være i de beste hender, sier Atle og Bjørnar Hovi, eiere av Beitostølen Resort, som igjen eier og driver Radisson Blu Beitostølen.

Skal øke andelen kvinner i ledende posisjoner

– Radisson Hotel Group har i en årrekke jobbet aktivt med å tiltrekke, utvikle og beholde de beste talentene i bransjen. Vi har sterkt fokus på å sikre et balansert lederskap og øke andelen kvinner i ledende posisjoner. Vi ser at det bidrar til å heve kompetansenivået i selskapet, øke kreativiteten og gi bedre resultater for selskapet og våre medarbeidere. Med ansettelsen av Silje Moen på Beitostølen, er vi stolte og glade over at vi nok en gang ser ett av våre talenter tre inn i rollen som hotelldirektør, sier Tom Flanagan Karttunen, som leder Radisson Hotel Group i Nord-Europa

Les mye mer om Silje Moen i sommernummeret av magasinet Horeca (nummer 4 2019)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS